• Zakelijk
  • Creatief
  • Particulier
  • Showcase

0
0
0
0
0

Niet denken, maar durven


Uiteraard kunt u bij Drukkerij Wihabo terecht voor uw huisstijl en bedrijfsbrochures. Met een groot aantal afwerkingsmogelijkheden in eigen huis kunt u elke vorm bedenken die u wilt, alles is mogelijk. Ook de opmaak van uw communicatiemiddelen kan verzorgd worden.

 

Oplage één tot 100.000

De digitale drukwerktak binnen Wihabo heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. De kwaliteit van digitaal drukwerk komt overeen met die van conventioneel offsetdrukwerk. Maar digitaal drukken biedt zoveel meer mogelijkheden. In snelheid, in personalisatie en in oplage.

 

Presentatiematerialen

Moet uw boodschap opvallen tijdens beurzen of evenementen? We bieden een uitgebreid assortiment displaysystemen, voor elk formaat en elk budget. De displays zijn zo ontworpen dat ze eenvoudig beet te pakken en eenvoudig te hanteren zijn – zonder extra gereedschap.

 

Bouwtekeningservice

Voor bouwbedrijven biedt Drukkerij Wihabo een specifieke service. Uploaden, printen, bezorgen, zo simpel is het. Mail of upload uw bouwtekening, Wij zorgen dat deze op het juiste formaat en in de juiste oplage wordt geproduceerd en zorgen een dag later voor bezorging. Ook kunnen afspraken worden gemaakt over het ophalen van uw tekeningen voor kopieerwerk, maar ook voor belettering van bedrijfswagens.

 

Durf groot te denken

Onze plotmachines maken het mogelijk om nagenoeg elk formaat of materiaal te bedrukken. Groot formaat posters? Geen probleem. Drukken op hout of plaatmateriaal? Geen probleem.

Spandoeken? Canvas doeken? Duurzaam materiaal? Geen probleem.  


Drukkerij Wihabo is een officieel FSC-gecertificeerde 
drukkerij Alle lichten staan op groen!
Drukkerij Wihabo is officieel FSC®-gecertificeerd en beschikt over het Certificaat Duurzaam Inkopen. Maar dat is niet alles. Op veel vlakken binnen de organisatie zijn belangrijke certificeringen behaald ten teken van de milieu- en maatschappijbewuste bedrijfsfilosifie.Met drukwerk kan meer dan u denkt. Ontdek het met Drukkerij Wihabo. Wij regelen het voor u.

Meer informatie? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.


 

Heesterseweg 13, Geffen

T 073 534 07 00
E drukkerij@wihabo.nl

» Contactformulier  

» Routebeschrijving

Geffen ma t/m vrij

8.00-18.00u

 


   
Ons project ‘Fit & Flexibel’ wordt gefinancierd door de Europese Unie.
OfferteaanvraagAanleverprofiel

  zoeken
Laatste nieuws en acties:
  zoeken