• Zakelijk
  • Creatief
  • Particulier
  • Showcase

0
0
0
0
0

Kan niet bestaat niet, verzin het maar!


Prikkel een creatief brein en hij verbaast je met de meest onmogelijke dingen. Die dan toch mogelijk blijken. Veel ontwerpers en reclamebureau vinden bij Drukkerij Wihabo een vertrouwd adres waar zij hun ideeŽn kwijt kunnen. Persoonlijk advies over productie- en afwerkmogelijkheden, papiersoorten of bijzondere voorbeelden zorgt voor een samenwerking die ideeŽn concreet maakt. Maar ook de snelheid en persoonlijke service blijkt voor de creatieve sector een belangrijke reden voor Wihabo te kiezen.

 

Het kan ons niet gek genoeg

De uitgebreide afwerkingafdeling en de digitale drukwerktak van Wihabo bieden talloze mogelijkheden voor creatief drukwerk. Mailings van oplage 1 tot ontelbaar, beursmaterialen op elk gewenst formaat, gepersonaliseerde brochures of bijzonder ingebonden boeken. Alles kan.


Samen ideeŽn in de praktijk brengen 

We bieden ontwerpers en reclamebureaus ook letterlijk de ruimte. In de pronkkamer kan naar hartelust worden rondgesnuffeld in papiermonsters, afwerkvormen en andere interessante voorbeelden. Met hetzelfde gemak schuiven ontwerpers aan bij onze orderbegeleiders om te kijken hoe ze samen hun idee in de praktijk kunnen brengen. Ook een rondleiding door het bedrijf brengt soms de mooiste ideeŽn boven.


Drukkerij Wihabo is een officieel FSC-gecertificeerde 
drukkerij Alle lichten staan op groen!
Drukkerij Wihabo is officieel FSCģ-gecertificeerd. Lees meer over de mogelijkheden van FSCģ-gecertificeerd drukwerk voor bureaus en wederverkopers of bekijk het overzicht van beschikbare FSCģ-papiersoorten.


Met drukwerk kan meer dan u denkt. Ontdek het met Drukkerij Wihabo. Wij regelen het voor u.

Meer informatie? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.


 

Heesterseweg 13, Geffen

T 073 534 07 00
E drukkerij@wihabo.nl

Ľ Contactformulier  

Ľ Routebeschrijving

Geffen ma t/m vrij

8.00-18.00u

 


   
Ons project ĎFit & Flexibelí wordt gefinancierd door de Europese Unie.
OfferteaanvraagAanleverprofiel

  zoeken
Laatste nieuws en acties:
  zoeken