• Zakelijk
  • Creatief
  • Particulier
  • Showcase

0
0
0
0
0

Een clubblad of ingebonden scriptie, je foto groot aan de muur of een uniek geboortekaartje: bij Wihabo moet je zijn


Bij drukwerk voor verenigingen en particulieren uit de regio is het voor Drukkerij Wihabo ooit allemaal begonnen. De toegankelijkheid (zes dagen per week geopend, ook op zaterdagochtend!) staat bij ons nog steeds hoog in het vaandel. Daardoor weet een trouwe klantenkring dat we nog steeds elke dag voor hen klaar staan. Ongeacht of het gaat om een grote oplage of één enkel kopietje.

 

Familiedrukwerk: veel keuze én eigen ontwerp

Voor feestelijke gelegenheden zoals een geboorte, huwelijk of jubileum biedt Drukkerij Wihabo een zeer uitgebreide collectie kaarten en aanverwant drukwerk. Het is mogelijk een aantal collectieboeken mee te nemen en de kaart van uw keuze uit te zoeken. Maar als u zelf een duidelijk idee heeft en op zoek bent naar een uniek kaartje, kunt u even bij onze DTP-ers aanschuiven om samen te ontwerpen. Maak meteen even van de gelegenheid gebruik om te zien wat er allemaal nog meer aanbieden om uw feest extra bijzonder te maken. Bedankkaartjes, grote fotoprints of fotoboeken... alles is mogelijk.

 

Rouwdrukwerk

De tijd dat rouwbrieven per definitie een zwarte rand hadden, ligt achter ons. Tegenwoordig geldt voor rouwbrieven, misboekjes, gedachtenisprentjes en dankbetuigingen dat u het zo persoonlijk kunt maken als u zelf wilt. Uiteraard kunt u ook kiezen uit een groot aantal standaard voorbeelden. Vraag naar onze speciale rouwcollectie en de vele mogelijkheden.

Kopieerservice voor bedrijven en verenigingen

Verenigingen uit de hele regio weten de weg naar Wihabo te vinden. Met de kopieerservice maken zij gebruik van een collectieve kopieerkaart. Niet elk kopietje hoeft afzonderlijk te worden afgerekend en bovendien profiteren verenigingen met deze kopieerservice van een speciaal tarief.

 

Printen of digitaal drukken

Soms is een oplage te klein om het te laten drukken. Althans, dat denken veel mensen. Maar met de komst van de hoogwaardige printers en met name digitaal drukwerk is het hartstikke interessant om een werkstuk of scriptie voor school te laten maken. Of om uw clubblad in zwart-wit of kleur te laten maken. Soms zelfs direct gepersonaliseerd, zodat het meteen op de post kan.

 

Boeken en bijzondere materialen

Spandoeken, canvasdoeken, groot formaat posters of drukken op materialen waarmee u uw foto als een kunstwerk aan de muur kunt hangen: alles kan. Ook maakt Drukkerij Wihabo zeer regelmatig jubileumboeken voor carnavalsorganisaties, sportverenigingen of bijvoorbeeld Heemkundewerkgroepen.

 

Met drukwerk kan meer dan u denkt. Ontdek het met Drukkerij Wihabo. Wij regelen het voor u.

 

 Meer informatie? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.


 

Heesterseweg 13, Geffen

T 073 534 07 00
E drukkerij@wihabo.nl

» Contactformulier  

» Routebeschrijving

Geffen ma t/m vrij

8.00-18.00u

 


   
Ons project ‘Fit & Flexibel’ wordt gefinancierd door de Europese Unie.
OfferteaanvraagAanleverprofiel

  zoeken
Laatste nieuws en acties:
  zoeken