Overname Grafiprint

Grafiprint is per 7 januari overgenomen door Wihabo. Na een wederzijdse verkenning ben ik met een heel goed gevoel tot dit besluit gekomen.

Continuïteit gewaarborgd
Door de overname is continuïteit gewaarborgd. Voor u als klant verandert er niet veel meer dan de naam. We bieden minimaal dezelfde contacten, kwaliteit en service. De lijntjes blijven kort en de leveringen net zo snel. Daarbij biedt Wihabo een nog groter pakket aan grafische diensten, zodat ik u in de nabije toekomst veel meer mogelijkheden aan kan bieden. Ik sta dan ook voor 100% achter mijn besluit.

Wihabo
Ik heb niet voor de eerste de beste drukkerij gekozen. Wihabo is een veelzijdige grafische dienstverlener voor de particuliere en zakelijke markt, waar ik al vele jaren mee samenwerk. Een familiebedrijf waar hard werken en maatschappelijke betrokkenheid vanzelfsprekend zijn. En bovenal ondernemers die vooruit kijken en kansen zien, durven te investeren en te innoveren. Ik heb erg veel zin om samen aan de slag te gaan.
 
Persoonlijk contact
Natuurlijk blijf ik uw vaste contactpersoon. De overname betekent wel dat ik vanaf 7 januari vanuit Geffen aan de slag ben. Maar zoals u weet, hecht ik veel waarde aan persoonlijk contact. En dat blijft ook zo. Sterker nog, dat wordt alleen maar beter. Doordat ik nu veel organisatorische zaken uit handen kan geven, houd ik meer ruimte voor het contact met u als klant.  

Ik hoop dat alles zo duidelijk is. Ik heb bij mijn keus uw belang voorop gesteld en ben ervan overtuigd dat u gebaat bent bij dit besluit. Heeft u nog vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met mij opnemen.


Via mail: jiska@wihabo.nl 

Telefonisch: (073) 534 07 14

Met vriendelijke groet,
Jiska Vermeulen