Wihabo neemt Grafiprint over

Wihabo neemt collega-drukkerij Grafiprint uit Eindhoven over. Jiska Vermeulen draagt haar onderneming met het oog op continuïteit over en gaat zelf met een goed gevoel in Geffen aan de slag als orderbegeleider. 

Grafiprint en Wihabo kennen elkaar al lang en na een wederzijdse verkenning is Vermeulen tot het besluit gekomen haar bedrijf over te dragen aan Wihabo. Een keuze met het oog op de continuïteit. "Voor onze klanten verandert er niet veel. Ik hecht veel waarde aan persoonlijk contact. En dat blijft ook zo. Sterker nog, dat wordt alleen maar beter. Doordat ik nu veel organisatorische zaken uit handen kan geven, houd ik meer ruimte voor het contact met klanten.."


Grafische ervaring

Vermeulen voegt een flinke dosis grafische kennis en ervaring toe aan de orderafdeling in Geffen. "Bij Grafiprint wilde ik niet graag 'nee' verkopen. Dat lukte door bij te blijven op het gebied van innovaties en nieuwe mogelijkheden, waardoor ik klanten heel gericht kan adviseren over wat wel en wat niet kan. Met Wihabo hebben we een enorm pakket aan grafische diensten te bieden. Met de kwaliteit, service en snelheid die Grafiprint-klanten gewend zijn!"


Vermeulen kijkt dan ook met een goed gevoel vooruit. "Ik heb niet voor de eerste de beste drukkerij gekozen. Ik werk al vele jaren samen met Wihabo: een familiebedrijf waar hard werken en maatschappelijke betrokkenheid vanzelfsprekend zijn. En bovenal ondernemers die vooruit kijken en kansen zien, durven te investeren en te innoveren. Ik heb erg veel zin om samen aan de slag te gaan."  


Contactgegevens Jiska Vermeulen:

jiska@wihabo.nl

(073) 534 07 14

06 102 356 09 


jiska vermeulen:

"Voor onze klanten verandert er niet veel. Ik hecht veel waarde aan persoonlijk contact. En dat blijft ook zo. Sterker nog, dat wordt alleen maar beter."

Meer over: grafiprint