Drukwerk voor bureaus

Je klanten verrassen met originele concepten en onderscheidende grafische producten. Impact maken met offline communicatie, dáár ga je voor. Of het nu gaat om unieke exemplaren in kleine oplages of (gepersonaliseerd) creatief drukwerk op grote schaal, bij Wihabo zit je goed!  

 Méér dan een drukkerij

 We zijn meer dan zomaar een drukwerkleverancier. De één ziet ons als grafisch adviseur, de ander als creatief partner. Beide rollen passen ons uitstekend. Zolang we maar kunnen bijdragen aan tastbare communicatie waarmee jij en jouw klanten het verschil maken. En, heel belangrijk: kwaliteit staat voorop!

 

 

Vertel me meer!

 

 

Drukwerk voor bureaus: samen het verschil maken

Grandioos gave verpakkingen, indrukwekkende tenders, magische magazines of bijzondere boeken. Wat voor idee jij of jouw klant ook heeft, wij denken met je mee om deze ideeën te realiseren. Met gevraagd (en soms ook ongevraagd) advies van onze drukwerkadviseurs over nieuwe mogelijkheden en technieken wordt jij geprikkeld om op creatief gebied het verschil te maken.   

 

 Op het scherpst van de snede

We begrijpen hoe het werkt in jouw wereld. Van gemiste deadlines schrikken we allang niet meer, en van last minute wijzigingen worden we echt niet zenuwachtig.

 

Voer je de druk altijd op door het onmogelijke te vragen? Reken er maar op dat wij nóg een stapje extra zetten. Jij hebt een creatieve klus te klaren op het scherpst van de snede. En wij maken dat mogelijk.

 

Laat maar zien!

 

  

Wihabo Monsterboek


Handig én boordevol inspiratie: ons Wihabo Monsterboek. Een zorgvuldig geselecteerd assortiment voor digitaal drukwerk op HP Indigo. Meer dan 50 verschillende soorten papier, stickermateriaal en kunststof!


Doe mij zo'n Monsterboek
Bijzonder drukwerk, snel én eenvoudig besteld

Met je eigen Wihabo-webshop bestel je bijzonder drukwerk heel eenvoudig. We richten de webshop in op basis van jouw wensen én die van je klanten. Zo heb je altijd in één oogopslag inzicht in het assortiment, prijzen, specificaties, levertijden en de bestelhistorie.

 

 

Ik wil online bestelgemak

  

Inspiratie voor het hele team


Een sessie boordevol grafische inspiratie, innovatieve digitale technieken, praktische informatie en heel veel gave voorbeelden. En natuurlijk ook een rondleiding bij de meest complete digitale drukker van het land. Dat is de wei-sessie van Wihabo! 


Vraag aan, die wei-sessie


 

drukwerkadviseurs

Jouw persoonlijke drukwerkadviseur

Vraagt jouw drukwerk om extra aandacht op creatief vlak? Door bijvoorbeeld een bijzondere vorm, verpakking, bindwijze, papiersoort of druktechniek. Onze drukwerkadviseurs staan voor je klaar om jouw creatieve ideeën tastbaar te maken.

 

Neem contact op

 

 

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Samen sparren over jouw bijzondere, gepersonaliseerde drukwerk-ideeën?