Alles voor het WOW-effect

Nieuwe technieken en processen zorgen voor tastbare communicatie mét impact. Zeker als je ze op een slimme manier combineert. Dat is precies wat we doen bij ADC Wihabo. Zo maken we bijzonder drukwerk ‘gewoon’ mogelijk.

Ontzorgen
Ontzorgen

We voelen ons op en top verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw drukwerk. Dat geldt niet alleen voor het eindresultaat, maar ook voor de weg daarnaartoe. We denken daarom bij elke stap van het proces met je mee. Je hoeft je dus net zo weinig zorgen te maken over het proces als over het eindresultaat.

Ondernemen
Ondernemen

Kan het slimmer, sneller, beter? Wij denken van wel. Altijd eigenlijk. Zeker als we samen naar nieuwe oplossingen kijken. Dat betekent dat we permanent op zoek zijn naar slimmere, snellere en betere alternatieven. En als we kansen zien, grijpen we ze meteen. Dat we daarvoor moeten investeren, vinden we heel gewoon. Zeker als we daarmee gezamenlijke kansen creëren.

Vindingrijk
Vindingrijk

Kan niet, bestaat niet. We zijn even oplossingsgericht op het gebied van techniek als creatief wanneer het gaat om de uitvoering. We verdiepen ons in het probleem, bijten ons vast in de mogelijkheden en zijn pas tevreden als we de beste oplossing in huis hebben. Waar anderen ophouden, gaat ADC Wihabo verder.

Betrokken
Betrokken

Ontzorgen, ondernemen, vindingrijk zijn… het kan alleen als je oprecht bij je omgeving betrokken bent. Of het nou gaat om klanten of medewerkers, om maatschappij of milieu: we realiseren ons dat we het samen moeten doen. Waarschijnlijk omdat we een echt familiebedrijf zijn, maar ook omdat ons werk er zo ontzettend veel plezieriger van wordt. Lees meer over onze maatschappelijke betrokkenheid.

Wat doen jullie dan precies?

We maken bijzonder drukwerk ‘gewoon’ mogelijk. Ongeacht wat de opdracht is en voor wie we dat doen. Het proces bestaat doorgaans uit onderstaande stappen. 

Opmaak

Laten we meteen helder zijn: we zijn géén creatief bureau. Maar we hebben wel de mensen en faciliteiten in huis om technisch perfecte documenten aan ons machinepark toe te vertrouwen. Kijk je graag over onze schouders mee? Je bent van harte welkom in onze Studio.


Bekijk aanleverspecificaties

Drukwerk

Hier mogen we best onbescheiden zijn: we zijn misschien wel de meest complete digitale drukker van Nederland. En ook de rest van ons machinepark is indrukwekkend te noemen. Bovendien zijn we slim in het combineren van technieken, zowel offset als digitaal, en dat doen we even snel als goed.


Ons digitaal drukwerk 

Afwerking

Van machinaal vouw-plakken tot en met laserstansen: we hebben alle afwerkfaciliteiten in eigen huis. Daardoor kunnen we snel leveren en houden we de kwaliteit in eigen hand. En doordat we ook deze stap superefficiënt inrichten, ben je bij ons vaak nog veel goedkoper uit ook.


Bekijk onze machines 

Fulfilment

Het is bepaald geen ADC Wihabo-woord, maar ook op het gebied van ‘fulfilment’ kennen we nauwelijks grenzen. Waar het volgens ons op neerkomt: we zorgen ervoor dat jouw drukwerk geheel volgens jouw wensen bij je klanten komt. Van complex inpakwerk tot en met verzenden en bezorgen.