Een bijbaan bij ADC Wihabo!

Ben je op zoek naar een flexibele bijbaan naast je school of studie? Kom werken bij ADC Wihabo! Ben je minimaal 2 dagdelen per week beschikbaar? Dan kan je mogelijk aan de slag! Overdag, ’s avonds, tijdens (school)vakanties en in de drukke periode van oktober t/m december ook op zaterdag.

Werken bij ADC Wihabo

ADC Wihabo in drie woorden: ambitieus, veelzijdig en bedrijvig. Met een hardwerkend en vooral gezellig team zorgen we elke dag voor de productie én verzending van bijzonder drukwerk. 


Afhankelijk van je leeftijd en ervaring zijn er verschillende mogelijkheden. Ben je 14 of 15 jaar, dan start je op de Wikkelfactory met het uitpakken van Tony's Chocolonely. Word of ben je 16 jaar? Dan kan je doorgroeien naar de afdeling Verpakken & Verzenden. Als je nog verder wil doorgroeien, leren we je verschillende machines bedienen, kan je aan de slag op ons Klant Contact Centrum óf de weg op als chauffeur. 

 

 

Dit ga je verdienen!

Bij ADC Wihabo heb je volop mogelijkheden om door te groeien, in salaris én in functie. Klik op de button hieronder om te kijken wat je gaat verdienen.


Dit ga je verdienen

 Pakjesfabriek

 

Goed om te weten!

Kom je werken bij ADC Wihabo, dan krijg je een (oproep)contract van Pakjesfabriek. 


Solliciteer direct!

Zie jij jezelf wel werken bij ADC Wihabo? Solliciteer dan direct via het onderstaande formulier. We bespreken dan samen de mogelijkheden (afhankelijk van jouw leeftijd, ervaring en beschikbaarheid). Als je nog vragen hebt, dan mag je ons bellen, mailen of appen. 

Vul hieronder je gegevens in!Vink aan op welke dagen/dagdelen je kunt werken:
Velden met een * zijn verplicht
Wil je meer weten over een bijbaan bij ADC Wihabo?

Bel of stuur een appje naar Ylvi van den Berg, Teamleider, via 06-51630195