Leerbanen bij Wihabo

Heb je een studie gedaan, en weet je niet zo goed of dit wel écht bij je past? Of werkt al jaren, maar wil je het roer drastisch omgooien? Dan is een leerbaan bij Wihabo misschien wel iets voor jou!

Wij zijn op zoek naar mensen die het vak willen leren van ervaren vakmensen. 

Het maakt niet uit wat je achtergrond en ervaring is; leergierigheid, wilskracht en bereidheid om te investeren in jezelf is voor ons het allerbelangrijkst!

   

Erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

Wihabo is een erkend leerbedrijf. Dit betekent dat we een goede én veilige werkplek bieden voor vmbo-leerlingen en mbo-studenten om ervaring op te doen met werkprocessen en werkzaamheden. In ons bedrijf zijn meerdere praktijkopleiders aanwezig die de leerlingen en studenten begeleiden op de werkvloer. 

leerbaan print operator

Leerbaan Print Operator (level 1)

Als leerling HP Indigo Operator leer je orders zo efficient mogelijk te drukken, volgens de planning en normen. Je leert om geheel zelfstandig onze high end digitale persen te bedienen én hoe je storingen aan de drukpersen analyseert en verhelpt. 

 

Ik wil meer weten!

leerbaan medewerker nabewerking

Leerbaan Allround Medewerker Nabewerking

Als leerling Allround Medewerker Nabewerking leren we je het vak! Van snijden en brocheren tot vouwen en lamineren; alle kneepjes van het vak komen aan bod. Zo raak je stap voor stap vertrouwd met de machines én de werkwijzes. 

 

Ik wil meer weten!

Leerbaan Scodix Operator

Als leerling Scodix Ultra 2 Pro Operator (of in het kort Scodix Operator) leer je drukwerk zo effiënt mogelijk te veredelen met spot-uv-lak en verschillende foliedrukken. Je leert het drukwerk op de juiste manier te sorteren, en selecteert de goede orderbestanden in de computer. 

 

Ik wil meer weten!

Zonder papieren naar de Indigo-pers

Voordat Daan bij Wihabo begon, had hij van alles gedaan. Zo was hij onder meer orderbegeleider, werkvoorbereider en webdesigner. Telkens zat hij achter een scherm. En steeds had-ie een kantoorbaan. “Ik had er genoeg van”, vertelt hij. “Ik wilde met m’n handen gaan werken." En toen kwam Daan terecht bij Wihabo...


Lees het verhaal van Daan

 

Een leerbaan bij Wihabo

Wihabo is een ambitieus en ondernemend familiebedrijf, al 35 jaar. Samen met onze mensen maken we bijzonder drukwerk 'gewoon' mogelijk, elke dag weer. Een leerbaan bij Wihabo betekent dat je leert van échte vakmensen, mensen met een passie voor het grafische vak.

 

Je krijgt een fijn startsalaris tijdens je opleiding en groeit na het afronden van je opleiding door naar het salaris dat past bij jouw functie en ervaring. Wil je daarna verder leren? Ook dat kan! We bieden goede opleidingsmogelijkheden en begeleiding, zodat je je persoonlijk én professioneel kan blijven ontwikkelen. 

 

Wihabo als werkgever

Wihabo is inmiddels veel meer dan een drukkerij. Vernieuwing, vooruitgang en ondernemerschap passen bij Wihabo. We investeren in ons machinepark, in mensen en in zichtbaarheid. Zodat we voorop blijven lopen in onze branche én dat bijzondere drukwerk 'gewoon' mogelijk maken. 

 

Meer over werken bij Wihabo

Meer weten?

Meer weten over leren en werken bij Wihabo? Neem contact op met Moniek Hanssen, HR-adviseur.