Aanleverspecificaties

We willen dat jouw drukwerk er perfect uit komt te zien. Een goed bestand is daarbij het halve werk. Wij helpen je graag om dit voor elkaar te krijgen. 

Algemene aanleverspecificaties

Allereerst hebben we onze Algemene aanleverspecificaties voor je op een rij gezet. Hierin vind je allerhande informatie om een zo perfect mogelijk document te maken , zoals tips over afloop- en snijtekens, transparanties, lijnen en resolutie. Daarnaast gelden er per product of bewerking specifieke aanleverspecificaties. We voegen hier regelmatig nieuwe specs toe, dus houd deze pagina in de gaten.
Aanleverspecificaties HP Indigo 7600 Digital Press

Wihabo beschikt over twee HP Indigo 7600 Digital Presses. Iedere pers met zijn eigen opties en mogelijkheden. Bekijk hier de specificaties per pers en welke toepassingen je eventueel met elkaar kunt combineren.

Aanleverspecificaties HP Indigo 10000 Digital Press

De HP Indigo 10000 Digital Press is de eerste digitale drukpers op B2-formaat met hoogwaardige offsetkwaliteit. Met een maximaal papierformaat van 750 x 530 mm levert de HP Indigo 10000 minimaal 2,5 keer de productiviteit van elke andere digitale vellenpers die vandaag de dag op de markt is. Bekijk hier de specificaties.

Drukken met witte inkt

Hoe leuk is dat: drukken met witte inkt! Op zwart en gekleurd papier of op kraft geeft het een extra mooi effect. Het behoeft wel enige technische kennis om de witte inkt op de juiste manier op het papier te krijgen. We hebben een speciaal Indesign template gemaakt die je kunt gebruiken om je document met witte inkt op te maken. Graag leggen we je in een aantal stappen uit hoe je jouw document drukklaar maakt voor het drukken met witte inkt. Het stappenplan vind je hier. Nog meer weten? Onze designer Mike geeft antwoord op de vijf meest gestelde vragen.

Scodix Ultra2 Pro with Foil

Nog meer digitale drukwerkmogelijkheden met de Scodix Ultra2 Pro with Foil: een digitale veredelingsmachines om spot-UV, foliedruk, brailledruk en zelfs holografische effecten variabel per vel aan te brengen. Hoe dat in z’n werk gaat? Volg ons stappenplan. Tevens hebben we een speciaal Indesign template gemaakt die je kunt gebruiken om je document met Scodix op te maken.