Drukwerk inkopen bij ADC Wihabo

Veel collega-drukkers, drukwerkmakelaars en andere grafische collega’s kennen ons als een betrouwbare partner. Want ook als grafisch collega kan je bij ons terecht en behandelen we jouw opdracht alsof het om ons eigen drukwerk gaat.

Alles onder één dak

Alle faciliteiten - van drukken tot afwerking - hebben we in

eigen huis. Hierdoor kunnen we snel leveren en houden we de kwaliteit in eigen hand.


Vertel me meer!

 

Voordelig drukwerk inkopen

We hebben ons productieproces superefficiënt ingericht. Hierdoor ben je vaak goedkoper uit. Ook fijn: onze capaciteit is schaalbaar. Bij acties, seizoensinvloeden of successen schalen we snel op óf af.   

Grip op kwaliteit

We voelen ons op en top verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw drukwerk. Niet alleen voor het eindresultaat, maar ook voor de weg daarnaartoe. Zo vertrouwen we al jaren op de technologie van HP Indigo en hebben we kundige collega's die streven naar alleen het allerbeste. Ook blijven we investeren in de nieuwste technieken en materialen en zijn we altijd op zoek naar de slimste oplossingen. Kortom: we doen alles voor het wow-effect!

Uniek machinepark HP Indigo 100K

Uniek
machinepark

We zijn misschien wel de meest complete digitale drukkerij van Nederland. Met ons uitgebreide machinepark combineren we innovatie met capaciteit én snelheid. De productie van ADC Wihabo is van begin tot eind gericht op B2-formaat. 

 

Laat maar zien!

Bijzondere afwerkopties

Bijzondere afwerkingsopties

Digitaal veredelen, rillen of (laser)stansen. We kunnen het allemaal! Denk aan foliedruk en spot-UV met onze Scodix Ultra2 Pro with Foil, digitaal laserstansen met de Highcon of geautomatiseerd vouwen en plakken met de Kama. 

 

Bekijk alle opties

Geautomatiseerde productie én administratie


Via onze API komen bestellingen bij ons binnen en worden ze opgenomen in onze processen. De productie, verzending naar de klant en administratie: alles wordt automatisch geregeld. Wil je meer weten over het koppelen van jouw systemen met onze Wihapi? Neem contact op!


Stel je vraag

 

Plano digitaal drukwerk

Speciaal voor onze grafische collega's bieden we plano digitaal drukwerk. Zo ben je zeker van een hoge kwaliteit drukwerk, en houd je de afwerking zelf in de hand. We leveren plano digitale drukwerkvellen tot een maximaal formaat van 750 x 530 mm, gedrukt op onze HP Indigo 12000 of HP Indigo 100K Digitale Persen. Ook voor gepersonaliseerd plano drukwerk kan je bij ons terecht.

 

Plano digitaal drukwerk is snel leverbaar én voordelig geprijsd. 

 

Vraag naar de mogelijkheden

 

Jouw drukwerk inkopen bij ADC Wihabo?

We maken graag kennis met je als je als drukwerkplatform, drukkerij of intermediair op zoek bent naar een betrouwbare drukwerkpartner! Waar wacht je nog op?