Geef een Wow, een merk van ADC Wihabo

Het geven van een mooi en uniek cadeau is het leukste om te doen! Aan je relaties, je klanten en je team. Daarvoor is er Geef een Wow, een merk van ADC Wihabo. Op Geefeenwow.nl vind je relatiecadeaus die écht opvallen. Voor een onvergetelijke indruk – in te zetten op de leukste momenten.

 

 

 

'Unieke relatiecadeaus die je wíl geven'

Er zijn zoveel momenten te bedenken om klanten, relaties of collega’s een verrassend én uniek geschenk te geven! Geef een Wow maakt unieke cadeaus voor bijzondere momenten. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen. Zo valt je boodschap op en maak je een overgetelijke indruk.

 

Naar Geef een Wow

 

Aftelkalenders voor ieder moment

Er is altijd wel een moment om naar af te tellen! Een feestje, evenement of bijzondere dag. Kies je favoriete design en verras jouw klanten, relaties of collega’s met zo’n originele Aftelkalender.

 

Bekijk alle Aftelkalenders

 

Giftboxen

Het geven van Tony’s Chocolonely wordt nóg leuker met een luxe Giftbox. Maak zelf een gepersonaliseerde reep in de Chocoshop of ga voor de originele Tony's Chocolonely, kies vervolgens jouw favoriete Giftbox van Geef een Wow. Ook leuk:  maak je eigen design, helemaal in jouw eigen huisstijl!

 

Bekijk alle Giftboxen

 

 

 

4 momenten voor een origineel relatiecadeau

 

Er zijn heel veel mooie geefmomenten te verzinnen om een bijzonder relatiecadeau te geven. Wil je iemand feliciteren met zijn verjaardag, of bedanken voor de goede inzet? Wil je mensen uitnodigen voor een open dag of een bedrijfsfeest? Wat het moment ook is, Geef een Wow heeft een relatiecadeau dat er bij past!

 

Relatiegeschenk voor sportevenementen

Maak van een groot sportevenement een geefmoment. Verras je relaties met een origineel relatiecadeau in het thema van het EK/WK voetbal of de Tour de France. Tip: activeer relaties om mee te doen aan je eigen pool (bijvoorbeeld bij Scorito).

 

 Bekijk alle sport geschenken

 

Relatiegeschenk voor de feestdagen

Het vinden van het perfecte relatiegeschenk, het is altijd weer een uitdaging! Ga voor een echt opvallend en uniek relatiecadeau deze feestdagen!

 

 Bekijk alles voor de feestdagen 

 

Motivatie cadeau voor medewerkers

Wil je jouw medewerkers bedanken voor hun inzet of feliciteren met het behalen van een mooie (team)prestatie? Of wil je collega's motiveren om mee te doen aan een vitaliteitstraject van jouw bedrijf? Je doet het met een motivatie cadeau van Geef een Wow! 

 

Bekijk alle motivatie cadeaus

 

Uitnodigingen voor evenementen of acties

Wil je relaties uitnodigen voor een bedrijfsevenement? Vier je binnenkort het jubileum van je bedrijf? Of heb je een actieweek met iedere dag een andere aanbieding die je klanten niet mogen missen? Met één van onze relatiecadeaus heb je een originele binnenkomer!

 

 Bekijk alle geschenken

 
Jouw Wow op maat

Met een relatiegeschenk in je eigen huisstijl laat je pas écht een goede indruk achter bij klanten en collega’s! Maak jouw Aftelkalender of Giftbox helemaal op maat met onze handige templates.

 

Bekijk de mogelijkheden