Gepersonaliseerde geschenkverpakkingen met Tony's Chocolonely

Er zijn zoveel momenten te bedenken om Tony's Chocolonely als geschenk te geven. En minstens zoveel mogelijkheden om ze te verpakken en verzenden. 


Wihabo en Tony's Chocolonely zijn als twee handen op één buik. Al jaren verzorgt Wihabo het drukken, verpakken én verzenden van de gepersonaliseerde Tony's Chocolonely repen. 


Met een gepersonaliseerde verzendverpakking van Wihabo met de beroemde Tony's Chocolonely chocola als inhoud verras je wie jij wilt, op welk moment dan ook!

 

Talloze opties

Verpakken en verzenden, dat kunnen we goed! Zo zijn er niet alleen meerdere manieren om te verpakken, ook voor het verzenden van je geschenk zijn er talloze opties.


Wat dacht je van één chocoladereep in het standaard doosje, verzonden in een bubbeltjesenvelop? Of twee Tony's repen in een luxe geschenkverpakking, verzonden in een doos op maat met speciale inlay. En dan hebben we nog die bijzondere doosjes met mini Tony en confetti (ja, echt!) of een Tiny Tony's Box met een verzenddoos die daar preciés bij past. 


 

 

Marlies landman, specialist verpakkingen bij wihabo:

"Er is zoveel mogelijk met Tony's Chocolonely! Heb je een eigen idee voor een geschenkverpakking of wil je een bestaand ontwerp nét iets anders? Ik denk graag met je mee! Stuur je verpakkingsvraagstuk per mail naar marlies@wihabo.nl."

 

Kies zelf de oplage

Of het gaat om 5 of 5.000 exemplaren, de gepersonaliseerde geschenkverpakkingen zijn in elke gewenste oplage te bestellen. Heb je een bestelling geplaatst? Dan doet Wihabo de rest! Van drukken en wikkelen tot verpakken en verzenden. 


Een persoonlijk geschenk voor ieder budget

Voor ieder budget een passend, persoonlijk geschenk! Alle opties en prijzen bekijk je in onze brochure. 

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen jouw budget? Vraag een offerte aan!

Velden met een * zijn verplicht