5 gepersonaliseerde cadeaus om te versturen tijdens corona

Nu thuiswerken de norm is, zien veel mensen hun collega's een stuk minder, soms zelfs alleen maar digitaal. Hoe leuk is het dan als je thuiswerkende collega's of medewerkers kan verrassen met een presentje in de brievenbus (of zelfs een heel pakket)Laat je inspireren door deze 5 voorbeelden! 

Een persoonlijk presentje voor thuiswerkend personeel 

Niet iedere thuiswerkende medewerker heeft evenveel contact met zijn of haar collega's. Met een reële kans dat iemand zich eenzaam of vergeten voelt. Een persoonlijk presentje voor thuiswerkend personeel is niet alleen een leuke en attente verrassing, je zorgt ook voor een gevoel van erkenning en waardering. Omdat een gewaardeerde medewerker zich meer betrokken voelt bij de organisatie, is dat iets wat - zeker nu -  aandacht verdiend!


Als het gaat om bijzondere cadeaus is er met digitaal drukwerk heel veel mogelijk! We hebben daarom 5 gepersonaliseerde geschenken op een rij gezet om te versturen in coronatijd. Tijd voor een flinke portie waardering door de brievenbus!

 

1. Feestje in de brievenbus 

Bij veel bedrijven zijn jubilea zijn normaal gesproken reden tot feestOnder het motto ‘het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen, maakten we  samen met één van onze creatieve partners een heus feestpakket: een doosje in de vorm van een taartpunt (kan héndig door de brievenbus), een foto prop' én een slinger om zelf in elkaar te pinnen (inclusief een handjevol splitpennen). 


 

2. Borrelpakket voor online borrels

Eén ding weten we zeker: de bedrijfsborrels worden gemist in deze tijd. We missen ze zelf óók. Online borrelen is nu het enige alternatief, maar eerlijk is eerlijk, niet te vergelijken met de bedrijfsfeestjes waar de voetjes van de vloer gaan! Met een borrelbox op maat -  van verpakking tot gepersonaliseerde sluitsticker -  zorg je ervoor dat de borrel-op-afstand leuker en lekkerder wordt! 


 

3. Adventskalender op maat

Een jubileum, verjaardag of iet anders te vieren? Met een adventskalender op maat - in eigen huisstijl én gevuld met chocolade van Tony's Chocolonely of zelfgekozen cadeautjes - verras je collega's of medewerkers gegarandeerd!


De achterkant en binnenkant van de adventskalender is te personaliseren. Niet alleen met een naam, maar denk bijvoorbeeld ook aan een persoonlijke cadeau-code die je in één van de vakjes zet!

 

4. Bedankje in een doosje

Wil je medewerkers bedanken met een cadeaubon, kleine attentie, iets lekkers en/of een kaartje? Met een giftcase kan je alle kanten op!


Ieder jaar maken we samen met Tintelingen nieuwe geefmomenten, zoals het uitschuifdoosje met gouden confetti of een driehoekdoosje 'Je bent goud waard'.

Onze eigen favoriet voor ieder geefmoment: het 'Kado-doosje' in eigen huisstijl, met twee gepersonaliseerde repen van Tony's Chocolonely. 

 

5. Persoonlijke VideoWenskaart

In een tijd van afstand houden en thuiswerken is een wenskaart met persoonlijke video een origineel en onvergetelijk cadeau. Is er een jarige, jubilaris of gaat er iemand met pensioen? Laat collega's een videoboodschap voor hem of haar inspreken en maak via Vidley een persoonlijke VideoWenskaart. Verrassingseffect gegarandeerd, want de videoboodschap begint te spelen zodra de kaart wordt geopend!

Jouw eigen gepersonaliseerde corona-cadeau?

We denken graag met je mee over de mogelijkheden! Neem contact met ons op om je wensen te bespreken.