AVG wat moet ik ermee?

We krijgen er allemaal mee te maken: de nieuwe AVG wetgeving. Marktleider REISSWOLF® (één van de eerste bedrijven op het gebied van gegevensbeveiliging) stuurde haar relaties een mailing over deze nieuwe wetgeving. De mailing was bedoeld om relaties bewust te maken van de nieuwe wet en hen tips te geven om zo snel mogelijk de eerste stap naar AVG-proof te zetten.

AVG-proof

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vervangt per 25 mei 2018 de huidige privacywetgeving. De AVG bevat regels voor het (automatisch) verwerken van persoonsgegevens. Deze nieuwe Europese privacywet dwingt ondernemers tot meer actie en maatregelen wanneer zij gegevens over klanten, personeel of andere personen vastleggen.

Mailing

Wij mochten deze prachtige mailing verzorgen, bestaande uit een doos met daarin een inlay met een Tony's Chocolonely reep mét persoonlijke wikkel en een kalender met tips om te starten. Meer foto's zien van deze mailing? Check onze inspiratiesite

Doe de check

Nu 25 mei 2018 nadert, komt er waarschijnlijk veel AVG-nieuws op je af. We kunnen ons voorstellen dat je af en toe denkt: ‘AVG, wat moet ik ermee…’ Begin bij het begin, sommige dingen zijn namelijk wél snel en eenvoudig aan te passen. Reisswolf heeft hiervoor een handige site gemaakt: vanojeenaaroke.nl, met onder andere een checklist en diverse tips. 

De klant: REISSWOLF®

Het product: Mailing over de nieuwe AVG wetgeving

Onze bijdrage: Vervaardigen van de complete mailing

Aantal: 50 stuks