Prettig en professioneel

Kaartjes voor bijzondere momenten’: dat is in het kort waar DRN Cards voor staat. De onderneming van Dorien Lusthof (met websites als Lief Leuk & Eigen en Zelfkaartjes.nl) heeft voor iedere gedenkwaardige gebeurtenis een unieke kaart. En vaak is het Wihabo dat de kaarten drukt, inpakt en verzendt.

Dorien over de samenwerking met Wihabo: “We werken nu zo’n zes jaar samen met Wihabo. Wat me destijds meteen opviel, is dat Ruud en zijn mensen alleen in mogelijkheden denken. ‘Kan niet’ bestaat niet; ze staan altijd open voor nieuwe, innovatieve ideeën. Laatst hebben we bij Wihabo bijvoorbeeld kaartjes met stiksel laten maken. Wat we ook bij ze neerleggen, ze regelen het: in een kort tijdsbestek, kwalitatief goed en tegen een prima prijs.”

 

“Ik zou Wihabo typeren als creatief, ondernemend en innovatief. Ze denken met je mee en willen het liefste samen ondernemen. En áls ze een foutje maken, gaan ze daar prettig en professioneel mee om. O ja, en de Brabantse gezelligheid is voor ons een pluspunt. We kunnen altijd aanschuiven voor een lekkere, zelfgemaakte lunch en het is heel leuk om af en toe een onvervalst ‘Houdoe’ te horen!”

Dorien Lusthof, DRN CARDS:


"Wihabo denkt alleen in mogelijkheden, ‘kan niet’ bestaat niet"


Meer over: BlogDRN