Brabant4Energy onderweg naar Mont Ventoux

Sinds 2009 probeert een wisselende groep wielrenners, wandelaars en mountainbikers van Team Brabant4Energy de top van de Mont Ventoux te bereiken, met één doel: geld ophalen voor Stichting Join4Energy. Zes mannen van het eerste uur maken van de tiende en laatste deelname aan Challenge Mont Ventoux een extra bijzondere editie, zij fietsen in tien dagen vanuit Nuland naar de top van de mytische kale berg.

Wihabo is al jarenlang betrokken bij deze sportieve challenge voor het goede doel. Als sponsor, als deelnemer (diverse medewerkers fietsten al omhoog en dit jaar doet Joris Bosch mee) én deze keer zelfs als 'officiële teambus' tijdens de tiendaagse tocht. Als een van de twee campers van de begeleidingsploeg rijdt Willy van start tot finish mee met de zes fietsers. Ben, Leo, Mari, Richard, Wilfred en William leggen in tien dagen 1300 kilometer en 15000 hoogtemeters af. Volg hun reis via Facebook: Brabant4Energy en Road to Ventoux

Dik drie ton voor Join4Energy

Het is voor Wilfred van Erp, initiatiefnemer van Team Brabant4Energy, zijn tiende an laatste actieve deelname aan de Challenge Mont Ventoux. "In de afgelopen jaren hebben we vele nieuwe mensen leren kennen, die we ieder jaar weer mogen begroeten in Aubignan: onze Join4Energy familie. Ik ben blij en trots dat ons team Brabant4Energy een bijdrage heeft mogen leveren voor de strijd tegen deze verschrikkelijke ziekte. In totaal heeft ons team Brabant4Energy maar liefst € 300.000,- bijgedragen voor het onderzoek naar het o zo gewenste medicijn. Daarom wil ik graag iedereen bedanken, die mij of ons team in de afgelopen jaren hebben gesponsord. KEI BEDANKT! Zonder jullie hadden we dit nooit kunnen bereiken."


Meer info over Join4Energy en de Challenge Mont Ventoux vind je op www.join4energy.nl

Meer over: Join4Energy