Digitaal drukken en design in vakblad PrintMatters

Vakblad PrintMatters interviewt ontwerpster Ilse Schrauwers (isontwerp.nl) over de combinatie tussen 'design' en 'digitaal drukken': "Ik word vooral geïnspireerd door alle mogelijkheden!"

In de 100 pagina’s-dikke eerste editie van 2020 besteedt PrintMatters veel aandacht aan de Vakdag Print & Sign en een vooruitblik naar de te verwachten noviteiten en ontwikkelingen op de Drupa. 


Onze aandacht ging vooral uit naar het interview met ontwerpster Ilse Schrauwers. Haar vader was offsetdrukker. "Heerlijk die mix van geuren van inkt en papier," zegt ze, als ze denkt aan de keren dat ze meeging naar haar vaders werk. Toch gaat ze vol voor digitaal drukken. "Ik word vooral geïnspireerd door alle mogelijkheden. En ik heb nog nooit een eindgebruiker horen klagen dat iets niet op een offsetpers is gedrukt."


Ben jij een ontwerper en nieuwsgierig waarom 'design' en 'digitaal drukken' zo'n fijne combinatie is? Slenter eens over onze mooizolder, waar je honderden bijzondere voorbeelden vindt. Maak een afspraak met Ruud Bosch, hij vertelt je alles over digitaal drukwerk. En hij zorgt voor de koffie, met een koekje én een rondleiding als je wilt.

Meer over: digitaal drukken