Dubbel prijs bij Inkspiration Awards

Maar liefst twee keer prijs voor Wihabo bij de regionale HP Inkspiration Awards, met het KVGO-jaarverslag en de WOW VET Box! Tijdens de uitreiking van de regionale HP Inkspiration Awards op 7 juni in Breda, mochten we maar liefst twee keer het podium beklimmen.

Wihabo viel in de prijzen in twee categorieën: een keer voor de categorie Direct Mail voor het bijzonder uitgevoerde jaarverslag van het KVGO en eenmaal voor de categorie Zelfpromotie voor de WOW VET-box. Beide producties werden gemaakt in samenwerking met ontwerpster Ilse Schrauwers


Bij het direct mail-product was het niet alleen het jaarverslag zelf waar de jury haar waardering over uitsprak. Ook de envelop die voorzien was van een bijzondere manier van personaliseren kreeg een compliment. De envelop was voorzien een digitaal veredelde personalisering; een combinatie van zilverfolie en verhoogde lak. De directieleden Ruud en Joris Bosch en ontwerpster Ilse Schrauwers namen de prijzen in ontvangst uit handen van Irene Quah, ‎HP Indigo marketing manager noord Europa. 


Dscoop

De regionale HP Inkspiration Awards (in dit geval voor de regio Nordic; Scandinavië, Nederland en België) is tevens een voorselectie voor de mondiale Awards die tijdens het zogenaamde Dscoop-event van HP in Wenen worden uitgereikt. Tussen kanshebbers uit alle windstreken heeft Wihabo daar dus ook dubbele kansen!KVGO-jaarverslag

Het KVGO-jaarverslag was dit jaar digitaal veredeld met zilverfolie (ook op de envelop) en spot UV. Opvallend was ook het gebruik van de steunkleur Fluorescent Green. Ontwerpster Ilse Schrauwers koos voor een onconventionele vormgeving met duurzame uitstraling. Het resultaat volgens de jury: een grafisch hoogstandje.