Een lintje voor 'onze' André

Wow, een bijzonder moment vandaag voor onze André Schuurmans: hij kreeg een koninklijk lintje! Vanochtend werd hij tijdens een 'overleg' bij Wihabo verrast door zijn vrouw Jenny, zijn vader, directie en collega's, waarna hij op het gemeentehuis in Oss werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. 

Lintjesregen in Oss

Burgemeester Wobine Buijs speldde de lintjes op bij tien actieve inwoners van de gemeente Oss, waaronder 'onze' André Schuurmans. Hij kreeg deze koninklijke onderscheiding voor zijn inzet voor en betrokkenheid bij zijn woonplaats Geffen.


Betrokken Geffenaar

André is al jaren eindredacteur van het parochieblad ‘Torenklanken’, zet zich in voor carnavalsvereniging Rottenrijk, als Adjudant en als redacteur en vormgever van het carnavalsblad. Daarnaast zorgt hij voor Heemkundekring ‘Vladerack’ regelmatig voor de opmaak en publicatie van allerhande boeken over zijn geliefde dorp Geffen. 


Andre Schuurmans, sinds vandaag in het bezit van een koninklijk lintje:


"Wat een verrassing, dit had ik niet verwacht! Tot het overleg vanochtend bij Wihabo had ik ook niks in de gaten, maar toen stond mijn vrouw daar ineens. Ze heeft alles perfect geheim gehouden. Ze zei wel: dit is de laatste keer dat ik er een dubbele agenda op nahoud. Inmiddels komen de felicitaties uit alle hoeken van het land binnen!"

Na de uitreiking van het lintje werden de gedecoreerden in het zonnetje gezet tijdens een feestelijke receptie!


Wij wisten het al, André: je bent een koning! Van harte gefeliciteerd met deze bijzondere koninklijke onderscheiding!