Even voorstellen: Punda

Graag stellen we je voor aan een wel héél bijzonder lid van de Wihabo-familie: Punda. Als trotste sponsor van Stichting Wildlife is Wihabo sinds 2018 officieel adoptieouder van Punda, een Afrikaanse olifant die sinds 2015 in Safaripark Beekse Bergen woont. Ook komend jaar verlengen we onze adoptie en daarmee de sponsoring van Stichting Wildlife.

Wihabo is al enkele jaren sponsor van Stichting Wildlife en sinds 2018 adoptieouder van Afrikaanse olifant Punda. Stichting Wildlife zet zich al ruim 25 jaar in voor natuurbeschermingsprojecten wereldwijd en is met haar vrijwilligers actief in vier Nederlandse dierenparken, waaronder het safaripark in Hilvarenbeek.

Afrikaanse olifant Punda

Afrikaanse olifant Punda (1992) is geboren in Kruger Nationaal Park in Zuid Afrika en woont sinds 2015 in Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Ze weegt bijna 3000 kilo: dat is bijna net zoveel als onze HP Indigo 7900 Digitale Pers! Punda is moeder van vier: Bongi, Pina-Nessi, Shawu en Madiba. De jongste, olifantje Madiba, is in 2016 geboren na een draagtijd van maar liefst 22 maanden: de eerste levend geboren Afrikaanse olifant in de Benelux!

Bron foto: Beekse Bergen


Onze medewerkers nemen geregeld een kijkje bij Punda bij een bezoek aan de Beekse Bergen, onder andere tijdens de jaarlijkse adoptiedag. Daar leren we van vrijwilligers van Stichting Wildlife meer over Punda en haar olifantenfamilie.

Beestachtig drukwerk

Als onderdeel van het sponsorcontract leveren we Stichting Wildlife drukwerk. Beestachtig drukwerk welteverstaan! Van stickers tot enveloppen en flyers tot de adoptiecertificaten. 

 

Wil je Stichting Wildlife helpen als adoptieouder of donateur? Neem dan een kijkje op de website van Stichting Wildlife.

Meer over: sponsoring