KaartjeGeluk op het Feel good & Shop event

Dit jaar staan we met onze persoonlijke online kaartjeswinkel KaartjeGeluk voor het eerst op het Feel good & Shop event: een 2-daags event op zaterdag 17 en zondag 18 maart op de CHV Noordkade in Veghel met de leukste webshops uit Nederland en België. Kom gezellig shoppen, plof neer tussen de foodtrucks voor een hapje en drankje en natuurlijk niet vergeten: bezoek de stand van KaartjeGeluk voor mooie producten tegen nog mooiere prijzen!

Sneakpeek

Wenskaarten? Check. Posters? Check. Voor elke gelegenheid een bijzonder kaartje? Check check dubbelcheck. Het KaartjeGeluk-team is er helemaal klaar voor! Maartje, Marieke en Bianca hebben tijdens het event superleuke producten voor mooie actieprijzen bij zicht. Houd de Facebookpagina en het Instragram account van KaartjeGeluk in de gaten voor sneakpeeks van de nieuwe items in de collectie.
 
Natuurlijk kun je het weekend van 17 en 18 maart ook een groot deel van de collectie geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen en jubileumkaarten live bekijken en hebben we op dat vlak een leuke kortingsactie voor je in petto!


Win gratis toegangskaarten!

Nog geen toegangskaarten voor het Feel good & Shop event gekocht? Je kunt ze bij KaartjeGeluk winnen! Klik op de foto hieronder en lees daarna precies hoe je kans maakt op twee kaarten waarmee je het hele weekend gratis toegang hebt tot het leukste feel good, lifestyle en shopevent op het gebied van fashion, reizen, lifestyle, cadeaus, stationary, woonaccessoires, tassen, sieraden, kids, boeken en beauty.