Festival Wihabo: Gelukkig hebben we de foto's nog!

Zaterdag 1 september organiseerden we Festival Wihabo: een speciale dag voor onze familie en vrienden. Van 13.00 tot 17.00 uur konden alle genodigden een kijkje nemen achter de schermen en was ons Wihabo-plein vol vertier geopend voor jong en oud.

We mochten tijdens het festival ruim 650 bezoekers ontvangen. En wat was het leuk! Het weer was ons gunstig gezind, het festivalplein zag er strak uit en al onze medewerkers waren aanwezig om de gasten van alle informatie te voorzien.


Drie speciale looproutes leidden je langs alle Wihabo afdelingen. Onze medewerkers stonden daar klaar om meer te vertellen over wat we doen. Voor de kids was er een speciale Wihabo speurtocht en natuurlijke het nodige kindervertier in de vorm van een knutselhoek, een schminkhoek en een springkussen. Op het Wihabo festivalplein kon er tot een slot een drankje worden gedronken en daar maakten alle bezoekers maar wat graag gebruik van met het mooie weer.


Zo'n bijzondere dag kun je natuurlijk het beste samenvatten in beelden. Gelukkig zijn er prachtige foto's gemaakt van ons festival. Bekijk ze hieronder en beleef Festival Wihabo nogmaals.