Het Wow-momentje van... logistiek medewerker Martin-Jan

Onze medewerkers zijn van onschatbare waarde. Ze werken vol trots aan onze projecten en maken het verschil. Zij zijn Wihabo. En ondertussen… beleven ze allemaal hun eigen Wow-momentjes. Zo ook logistiek medewerker Martin-Jan van Ravensteijn die onlangs zijn 25-jarig jubileum vierde.

Martin-Jan (voor collega’s beter bekend als MJ) crost iedere dag met zijn scooter op en neer van Berghem naar Geffen. Eens per week staat er een niet te missen, brede grijns op zijn gezicht. “Ik kick erop om met een voldaan gevoel weekend te gaan vieren”, vertelt hij. “Als op vrijdagmiddag alle verzendingen de deur uit zijn, denk ik: Wow, wat een week!”

 

Aan het hart

Als logistiek medewerker krijgt Martin-Jan natuurlijk een heleboel verschillende soorten drukwerk in handen. Die kan-ie vervolgens klakkeloos doorzetten naar de juiste ontvanger, maar zo zit hij niet in elkaar. “Drukwerk gaat me aan het hart”, legt Martin-Jan uit. “Ik kan genieten van de schitterende materialen en de vooruitstrevende bewerkingen die voorbij komen. En het mooiste is: we hebben hier echt alles onder één dak.”

Martin-jan van ravensteijn, bij wihabo sinds 1995:


“Er zijn hier heel wat puzzelstukjes in elkaar gevallen”


Puzzelstukjes in elkaar

Martin-Jans verleden bij Wihabo is behoorlijk lang voor een 43-jarige. En bijzonder bovendien. Zijn vader was hier een kwart eeuw geleden voor timmerwerkzaamheden en zei tegen Willy Bosch: ‘Thuis loopt er nog wel een rond die zich hier nuttig kan maken…’ Martin-Jan kwam Willy helpen. En andersom was dat ook het geval. “Het ging toen even niet zo lekker op school”, herinnert Martin-Jan zich. “Willy nam me aan zijn hand en liet me achter een computer huiswerk maken. Zodoende heb ik de programma’s Pagemaker en InDesign ontdekt. Later is ontwerpen een uit de hand gelopen hobby geworden.”


25 jaar later is Martin-Jan eindredacteur van een semiprofessionele carnavalskrant voor het Knollenrijk. Bij Wihabo gedrukt natuurlijk. “Zo zijn er heel wat puzzelstukjes in elkaar gevallen”, aldus Martin-Jan tot besluit. “Daar word ik blij van!”

Meer over: Wij zijn Wihabo