Het Wow-momentje van... Projectmanager Patty

Onze medewerkers maken het verschil. Ze delen de passie om te zorgen voor die wow-factor. Voor onze klanten én collega’s. Elke dag weer. En terwijl ze daar mee bezig zijn, beleeft iedereen bij Wihabo hun eigen Wow-momentjes. Projectmanager Patty van Nistelrooij vertelt over die van haar.

Patty (41) begon in april 2019 bij Wihabo als Medewerker Support. Wihabo was voor haar op dat moment niet onbekend. “Mijn schoonvader, Hans van Nistelrooij, werkte er al. Zo kwam Wihabo weleens ter sprake aan de keukentafel. In 2018 was ik, op uitnodiging van Hans, bij het Wihabo-festival geweest en ik kende vanuit Geffen wel wat personeel”, vertelt Patty. “Toen ik dichter bij huis wilde gaan werken, heb ik mijn cv opgestuurd en telefonisch contact gehad met Ruud. ‘Ik bel je als ik iets voor je heb,’ zei hij. Zes weken later belde hij al.”

Brabantse gemoedelijkheid

Tijdens het eerste gesprek voelde Patty zich al op haar gemak. “Ik hóór hier gewoon, zei ik tegen Ruud en Moniek.” Dat is gebleken, Patty heeft het naar haar zin. “Wihabo is een bedrijf dat bij me past. Vooral de mentaliteit ‘niet lullen, maar poetsen’, de korte lijntjes en de Brabantse gemoedelijkheid kan ik erg waarderen. Ik ga met veel plezier naar mijn werk.”


Een nieuwe stap

Patty begon bij Wihabo als Medewerker Support, maar is inmiddels Projectmanager én Teamleider Support. “Ik heb snel de kans gekregen om veel dingen te doen en een nieuwe stap te maken.” Hoe dat is gekomen? “Ik heb het mezelf toegeëigend,” zegt ze glimlachend. “Bij Support zijn er in korte tijd veel nieuwe collega’s begonnen, waardoor de afdeling niet optimaal liep. Dat trok ik me aan, want samen met Inge en Neeltje hebben we Support als nieuwe afdeling opgezet. Toen heb ik voorgesteld om, vanuit mijn rol als Projectmanager, de afdeling verder vorm te geven. De rol van Teamleider kreeg ik toen cadeau.”

 


patty van nistelrooij, bij wihabo sinds 2019:

“Ik heb snel de kans gekregen om veel dingen te doen en een nieuwe stap te maken.”

Leermomenten

Een nieuwe rol én leidinggeven aan een team. Iets waar ze nog geen ervaring in had, vertelt Patty. “Het was spannend en leuk tegelijkertijd. De rol begint nu bij me te passen. Ik leer veel nieuwe dingen, ook van de moeilijke momenten. Gelukkig sta ik er niet alleen voor en leer ik veel van Ruud en bedrijfscoach Sjors. Dat ik de kans én het vertrouwen kreeg om die rol te pakken, is voor mij wel een Wow-moment.”


Naar een volgend level

“De samenwerking met de ‘dames van Support’ en het sparren met de projectmanagers vind ik heel leuk. We zijn echt goed bezig om een hecht team te worden. Het is gaaf om deel uit te maken van een team dat Wihabo naar een volgend level wil krijgen.”


Toewerken naar een Wow-moment

“Als team hebben we veel processen en werkstromen in kaart gebracht.  Dat geeft inzicht. Denk aan de orderstromen, contactmomenten met klanten en bezetting. Hierdoor hebben we onderling taken beter kunnen verdelen en is het voor de klant duidelijk bij wie ze terechtkunnen met hun vragen.”


Patty haar ambities? “Groeien met Support, maar daarvoor moet eerst de basis goed staan. Pas als Support een goed geoliede machine is, iedereen op volle kracht kan werken en er voldoende ruimte is om nieuwe dingen te kunnen doen, is mijn doel behaald. Werken we samen toe naar een heel groot Wow-moment!”