Jouw thee wordt nóg persoonlijker

Leuk voor theeliefhebbers of als zakelijk cadeau: een gepersonaliseerd pakje Clipper Tea. Samen met Bitfactory maken wij dat mogelijk, dankzij een online 'customization tool' met slimme koppeling naar ons digitale drukwerkproces. 

Theeliefhebbers opgelet: op makeyourownclippertea.nl kun je je eigen pakje Clipper Thee customizen en voorzien van een persoonlijke boodschap. Clipper Tea is bekend om interessante smaken en kleurrijke verpakkingen en trekt die merkbeleving hiermee door naar een persoonlijke variant. Een concept dat perfect in het straatje past van Bitfactory en Wihabo.

Online bureau Bitfactory, waar Wihabo al jaren mee samenwerkt, ontwikkelde een customization tool waarmee bezoekers hun eigen pakje thee met persoonlijke tekst kunnen samenstellen en bestellen. Van individueel pakje tot grotere hoeveelheden, bijvoorbeeld voor zakenpartners of een bruiloft. Je hebt hierbij de keuze uit de theevarianten “Calmer Cameleon”, “Happy Mondays”, “Love me Truly” en “Zen Again”.


De online tool is gekoppeld aan de online orderflow van onze digitale drukwerkafdeling, waardoor bestelling binnen een dag geproduceerd worden en verzonden worden.

Meer over: BlogClipper Tea