Hoort wie klopt daar kinderen...

...het is die lieve goede postbode met jouw nieuwe bureaukalender! Vanaf vandaag valt ie op de mat bij Wihabo-relaties en dat vinden we zelf best wel spannend, want het is onze allereerste naaktkalender. 

The Naked Fruit

Twaalf modellen in nietsverhullende poses: onder de douche, op het strand en voor de camera. Twaalf smaakvolle, kleurrijke beelden. Twaalf maanden met de naakte waarheid. The Naked Fruit om precies te zijn. Dat is het thema van onze nieuwe bureaukalender, die we samen met Circa Twee maakten. 

 

We Are Food 

Het thema van onze bureaukalender is niet toevallig, want in 2018 is Brabant ‘Europese Regio van de Gastronomie’. Terecht, want Brabant en eten zijn al eeuwen met elkaar verbonden. Het zit in ons DNA. We produceren eten met liefde, weten hoe het vanuit de grond op ons bord belandt. We koesteren dat eten gepaard gaat met gastvrijheid, hoe het mensen bij elkaar brengt. We genieten van eten en de prachtige tradities en innovaties die het oplevert. Niet voor niets is de treffende boodschap van het Brabantse themajaar: We Are Food.

 

Daarom serveren wij voor het nieuwe jaar een kalender boordevol vitaminen, voor dagelijkse consumptie op je bureau. Smakelijk!

 

Pronkt The Naked Fruit ook op jouw bureau? Slinger die foto dan op social media met #thenakedfruit!