"Minder stress voor ons"

Hoe organiseer je het POS-materiaal voor 10 winkels onder druk van knellende deadlines? Lotte van de Wijdeven van Ter Horst van Geel vertelt. 

“Het grote voordeel van online bestellen is dat we onze last minutes - en die hebben we regelmatig - altijd diezelfde dag nog geleverd krijgen. En Wihabo is daarbij zo flexibel dat ze, als het ons een keer niet lukt voor 12.00 uur te bestellen, het na één telefoontje vaak alsnog geregeld krijgen. Minder stress voor ons dus!" Voor Lotte van de Wijdeven van Ter Horst van Geel is de webshop van Wihabo een onmisbaar hulpmiddel.

 

Lotte is verantwoordelijk voor de marketingcommunicatie van de 10 damesmodewinkels in Brabant en Gelderland en de eigen webshop www.terhorstvangeel.nl. Wihabo verzorgt sinds 2015 het drukwerk voor de modeketen. Denk bijvoorbeeld aan mailings, kaarten en point-of-sales-materialen.

Dezelfde dag nog geleverd

De online bestelomgeving voor Ter Horst van Geel is - zoals elke webshop bij Wihabo - volledig op maat ingericht voor de klant. Voor de gestandaardiseerde drukwerkitems uit de webshop geldt ‘voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag geleverd’. Zo bestelt Ter Horst van Geel snel en flexibel de gewenste (kleine) oplagen aan posters en flyers in diverse formaten. Bestanden uploaden, oplage bepalen, bestelling plaatsen en de status volgen. 

 

“Het werken met de webshop van Wihabo is super handig en wijst zich eigenlijk vanzelf.

Onze meest gebruikte producten staan erin weergegeven gekoppeld aan de juiste specs. Het enige wat ik nog hoef te doen is de oplage invoeren en het bestand te uploaden. En te wachten tot Wihabo later op de dag de bestelling aflevert.”

lotte van de Wijdeven, marketingcommunicatie bij ter horst van geel:

"Het grote voordeel van online bestellen is dat we onze last minutes - en die hebben we regelmatig - altijd diezelfde dag nog geleverd krijgen."


Sinds de start van de samenwerking is de verschuiving naar web-to-print ingezet. Naast de traditionele offline bestelwijze, maakt Ter Horst van Geel steeds meer gebruik van de mogelijkheden die Wihabo op web-to-print vlak te bieden heeft. De webshop op maat is ingericht en wordt steeds verder uitgebreid. Het streven is op termijn al het drukwerk van Ter Horst van Geel onder te brengen in de webshop. Lotte: "Wij zijn blij met deze fijne samenwerking: Wihabo denkt mee, heeft snelle service en kwalitatief goed drukwerk.”

Meer over: Blog