Wat is nou Typisch Wihabo?

Het Wihabo-gevoel, wat is dat nou precies? Een verdomd lastig onderwerp om onder woorden te brengen, maar we vinden het wel énorm belangrijk. We besteden daarom veel aandacht aan onze mensen en onze bedrijfscultuur. Om bestaande én nieuwe Wihabo'ers uit te leggen wat dat gevoel inhoudt, hebben we geprobeerd dat eens goed op papier te zetten. 

In de laatste twaalf maanden groeiden we met bijna twintig nieuwe collega's naar een team van meer dan 70 medewerkers. En ook op dit moment hebben we nog een aantal vacatures (iets voor jou?). Hoe zorgen we er nou voor dat al die nieuwe Wihabo'ers zich direct onderdeel van de familie voelen? Dat ze snel snappen waar we vandaan komen, waar we goed in zijn, waar we naartoe willen? Wat maakt werken bij Wihabo zo leuk en wat is nou gewoon handig om te weten als je bij ons komt werken?


Tijdens onze interne halfjaarbijeenkomst introduceerden we daarom het Typisch Wihabo-boekje. Onmisbaar voor nieuwe, maar ook voor alle bestaande Wihabo'ers.

Waarom Comic Sans verboden is.

In het boekje lees je eigenlijk alles wat je moet weten over ons bedrijf. Hele belangrijke dingen, bijvoorbeeld hoe we onze verjaardagen vieren of waar je de Wifi-code kunt vinden. Maar ook wat we nou eigenlijk bedoelen met onze missie en visie, wat onze kernwaarden zijn en wat dat wow-effect is waar we het zo vaak over hebben. We schreven de onschreven regels over onze normen en waarden nu eens wél op, inclusief voorbeelden hoe het wel en niet moet.


Kortom: hele nuttige informatie, verpakt in een fijne vorm. Met regelmatig een dikke knipoog. Zoals ons verbod op Comic Sans. Typisch Wihabo!


Ben je nu heel nieuwsgierig naar wat er allemaal in staat?

Het boekje is alleen voor Wihabo'ers, dus solliciteer snel op een van onze vacatures ;) of bekijk dit introductiefilmpje....