Welkom op je Bruiloft!

"Ja, ik wil trouwen", zeiden alle bruiden en bruidegoms in spe die vrijdagavond 23 februari naar de allereerste 'Welkom op je Bruiloft' bij Miens Eethuis in Oss kwamen. Onze persoonlijke online kaartjeswinkel KaartjeGeluk was één van de vijftien ondernemers op deze trouwbeurs om de aanwezige gasten te voorzien van de nodige trouwinformatie.


Op deze eerste editie van het sfeervolle wedding event kwamen tientallen toekomstige bruidsparen af. Geen trouwbeurs met saaie standjes, maar juist heel veel persoonlijke aandacht. De koppels konden het gesprek aangaan met vijftien ondernemers uit de regio over allerlei zaken die bij het organiseren van een bruiloft komen kijken: van een honeymoon en bruidscouture tot trouwfotografie én.... de allermooiste uitnodigingen. 


Trouwhuisstijl

Marieke en Maartje van onze persoonlijke online kaartjeswinkel KaartjeGeluk inspireerden de bruidsparen met diverse trouwhuisstijlen. Van save the date kaarten en uitnodigingen tot tafelkaartjes, menukaarten en bedankjes. Alles is mogelijk in een eigen ontworpen en persoonlijke stijl! 

 

Het initiatief voor een ‘trouwbeurs’ werd genomen door Wendy Vogels (Spahuys), Yvonne Althuizen (Miens), Marieke van Nuland (Heeren van Nuland) en Danny Janssen (trouwfotograaf). ,,Een mooie manier om te zien wat we hier in de omgeving allemaal te bieden hebben”, vindt een trotse Danny Janssen.

 

Lees ook het verslag van Brabants Dagblad