Wihabo in beweging voor Run for KiKa Lente Fit

Wihabo start de lente met een heel speciale uitdaging. Een aantal collega's komt in beweging voor KiKa met Run for KiKa Lente Fit: 21 kilometer lopen binnen 10 dagen. We steunen daarmee de De Jasper-runners én halen geld op voor KiKa. 


21 kilometer in 10 dagen

Tijdens de Run for KiKa Lente Fit gaan we de uitdaging aan en lopen we van 21 t/m 31 maart in totaal 21 km. Op welke manier, met wie en hoe de deelnemers die afstand afleggen, bepalen zij zelf: bijvoorbeeld elke dag 2,1 kilometer, drie keer 7 kilometer of in één keer de volledige 21 kilometer. Run for KiKa LenteFit


 


In beweging voor De Jasper-runners

Wihabo steunt het team van Jasper, het zoontje van collega Marie-José. Hij strijdt op dit moment tegen kanker. Met het team De Jasper-runners halen ze geld op voor onderzoek tegen kinderkanker, zodat meer kinderen genezen kunnen worden van deze stomme ziekte. Het team loopt voor KiKa, en in het speciaal voor Jasper.

 

wihabo steunt de jasper-runners:

"We willen dat met onderzoek steeds meer kinderen kunnen genezen van deze stomme ziekte. Ons team loopt voor KIKA, en in het speciaal voor Jasper!" 

- Marie-José, moeder van Jasper


Draag je steentje bij

Wil je een steentje bijdragen aan het De Jasper-runners? Dat kan! Je kan je inschrijven als teamlid (dan loop je zelf 21 kilometer van 21 t/m 31 maart) of een bijdrage leveren in de vorm van een donatie.


Steun De Jasper-runners