Wihabo in de prijzen bij Scodix Design Awards

Wihabo valt in de prijzen bij de Scodix Design Awards. Voor onze Tiny Tony's box, hét fonkelende kerstgeschenk van 2019, ontvangen we in de categorie 'Self Promotion' een eervolle vermelding!

Eervolle vermelding

Uit meer dan 150 inzendingen is onze Tiny Tony's box opgevallen bij de jury. Helaas geen eerste of tweede prijs, maar wél een eervolle vermelding voor één van onze inzendingen dit jaar. Naast de Tiny Tony's box schreven we ook onze Scodix Inspiratiebox in voor de Scodix Design Awards, maar die viel buiten de prijzen.

 


Scodix Design Awards

 

Beloning voor creativiteit

Het winnen van de prijs is een mooie beloning voor de creativiteit en het gebruik van Scodix-effecten in onze drukwerkproducten! De jury beoordeelde de inzendingen onder andere op de ontwerpkwaliteit, het Scodix-effect, de toegevoegde waarde van Scodix aan het product én de algehele look & feel.


Tiny Tony's box

Het doel van de Tiny Tony's box was om onze klanten te verrassen met een uniek cadeau. Uniek in vorm én design.


"We hebben zelf een doosje gemaakt, waarop reclamebureau Circa Twee een ontwerp bedacht dat past bij de kleurrijke inhoud: Tiny Tony's", schreef projectmanager Bianca in de aanmelding voor de Scodix Design Awards. 


Alle doosjes zijn voorzien van Scodix Foil (goud én glitter) en ScodixSense, voor een exclusieve uitstraling. En bij het openen van de doosjes krijg je - hopelijk - een lach op je gezicht, door de illustraties met een vleugje humor.