Wihabo print promotor tijdens DDW

Van 20 tot 28 oktober organiseert het KVGO tijdens de Dutch Design Week voor de derde keer ‘Print Pakt Live’. In de Black Box van Yksi op Strijp S zijn meer dan 30 sessies en lezingen met specialisten uit de grafische sector en ontwerpwereld. En het leukste is: wij mogen één van deze print promotors zijn!

Met 2600 designers, 100 verschillende locaties en meer dan 335.000 bezoekers is Dutch Design Week in Eindhoven een van de grootste designevents van Europa. Negen dagen vol unieke tentoonstellingen, lezingen, events en festiviteiten met oog voor talent. Ook het grafische programma is dit jaar weer zeer de moeite waard.


Print Pakt Live

In de Black Box van Yksi op Strijp S, in het hart van DDW, is een staalkaart van grafisch kunnen te zien. Spectaculaire 3D prints met Van Gogh en Monet, een selectie bestverzorgde boeken, Cola-kraagjes, de Dikke van Dale, de lange Zwaan en Invisible Jim bijvoorbeeld. Twee vitrinekasten laten bezoekers binnen en buiten zien dat Print niet alleen Big is, maar ook alom aanwezig. Het thema van dit jaar is niet voor niets 'Print is back!'.


Print Pakt Live is een initiatief van KVGO en wil tijdens DDW de verbinding leggen tussen 'de makers' en 'de bedenkers', zodat ontwerpers (en opleidingen) ontdekken wat er tegenwoordig allemaal kan in grafische productie. 

Meer dan 30 Print Promotors

31 specialisten uit de bedrijfstak en ontwerpwereld komen tijdens Print Pakt Live aan het woord in ‘Aan tafel’-sessies en lezingen. Op woensdag 24 oktober vertellen Ruud Bosch en Ilse Schrauwers over hun samenwerking bij de ontwikkeling van het KVGO-jaarverslag, tot welke vette ideeën ze samen zijn gekomen en welke mogelijkheden ze hebben onderzocht. Een verhaal waaruit blijkt dat samenwerking de mooiste inspiratie en printwerk brengt.


Wat? Presentatie 'Nieuwe combinaties brengen inspiratie'

Wie? Ilse Schrauwers van isontwerp.nl en Ruud Bosch van Wihabo

Wanneer? woensdag 24 oktober om 11.00 uur

Waar? in de Black Box (onderdeel van Yksi Expo), Torenallee 22-04, 5617 BD in Eindhoven

Meer info? Alles over Print Pakt Live vind je hier en over DDW hier.


Zien we jou ook op de Dutch Design Week dit jaar? Laat het ons weten door een mail te sturen naar bianca@wihabo.nl