Tony's Chocolonely Giftbox 2 repen

Er zijn zoveel momenten te bedenken om gepersonaliseerde Tony’s Chocolonely als geschenk te geven. Een leuk cadeau voor welk moment of gelegenheid dan ook!


Tony's Chocolonely individueel versturen

Via de chocoshop van Tony's Chocolonely kun je gemakkelijk je eigen wikkel (in maar liefst 16 smaken) personaliseren. Zo heb je een écht unieke reep! Wil je een door jouw ontworpen wikkel versturen naar meerdere adressen (of het er nu 10 of 10.000 zijn) in Nederland? En dan ook nog eens in een luxe (en gepersonaliseerde) verzendverpakking? Dan kan je bij Wihabo terecht. Wij drukken de wikkels, verpakken de repen én verzenden ze in de door jou gekozen Giftbox! 

Tony's Giftbox met 2 repen

Deze Tony's giftbox is geschikt voor het versturen van twee gepersonaliseerde chocoladerepen van Tony's Chocolonely. Deze verzendverpakking kun je helemaal personaliseren, dit doe je door een basisontwerp te kiezen en deze aan te passen. In de binnenkant is ook nog ruimte voor een persoonlijk bericht, zo komt jouw boodschap altijd goed aan. 

Zo veel mogelijkheden

Wil je nog meer voorbeelden zien of extra inspiratie opdoen? Klik op knop om alle Tony's Giftboxen te bekijken.


Bekijk de rest


Getagged in: cadeauverpakking Digitaal drukwerk foliedruk goud Giftbox rillen scodix stansen Tony's Chocolonely verzendverpakking
Gerelateerd