Tintelingen Geefmomenten 2020

Al jaren op rij maken we voor Tintelingen geefmomenten: een kerstgeschenk voorzien met unieke cadeaucode, zodat personeel zelf een geschenk, belevenis of goed doel kan kiezen. 

Tintelingen geefmomenten 2020

In 2020 maakten we een cadeau-envelop, sleeve én giftcase in verschillende varianten, kleuren en thema's. Met goudfolie als een van de vele opties. Deze geefmomenten zijn door bedrijven zelf te kiezen én te personaliseren met logo.  

3D-figuren en houten hangers

Op de foto's zie je een greep uit de Geefmomenten voor 2020: een cadeau-envelop, sleeve met 3D-kerstboom of 3D-hobbelpaard (zélf in elkaar te zetten), giftcase met houten hangers voor in de kerstboom en/of Tiny Tony's. Bij alle geschenken zit een kaartje met daarop een persoonlijke Tintelingen-code!  


Wil je meer weten over de samenwerking met Tintelingen? Druk op de knop om de case te bekijken. Bekijk de case over TintelingenProduct: cadeau-envelop, sleeve en giftbox 

Bijzondere afwerking: laserstansen, rillen, foliedruk, vouwplakken


Getagged in: cadeauverpakking foliedruk goud Geefmomenten Highcon Kerstgeschenk Scodix Ultra2 Pro with Foil stansen Tintelingen vouwplakken
Gerelateerd