Highcon Euclid IIIs

Digitaal rillen en laserstansen zonder stansvorm, dat doen we met de Highcon Euclid IIls. Door het flexibele productieproces, ook voor kleine oplagen, halen we het uiterste uit papier: van mini kerstboom en hobbelpaard tot vouwauto. 

Digitaal laserstansen en rillen

Door digitaal laserstansen en rillen maak je drukwerk pas écht bijzonder! De Highcon Euclid IIIs is de aangewezen machine voor het precies stansen/laseren van ingewikkelde patronen, fijne details en/of unieke vormen. Maar denk ook aan het aanbrengen van rillijnen, zodat het vouwen van papier en karton soepeler verloopt. De mogelijkheden van de Highcon zijn haast eindeloos!


Echt unieke producten

Allround Medewerker Nabewerking Twan Verweijen verveelt zich geen moment achter de Highcon: "Op de Highcon maak je écht unieke producten, zoals 3D-kerstboompjes met een persoonlijke code. Dat zijn mooie producten om te maken!”


 

Aanleverspecificaties Digitaal Rillen & Stansen

Wil je jouw drukwerk laten rillen en/of stansen? In ons handige stappenplan vind je stap voor stap wat je moet doen om jouw drukwerk te voorzien van ril- en stanslijnen.


Het aanbrengen van stanslijnen - lijnen om het drukwerk op de gewenste manier uit te snijden - gaat soms mis; dan staan er dubbele stanslijnen in het bestand in plaats van één enkele stanslijn. Dat is niet de bedoeling! We geven Tips & Tricks om dit te voorkomen (en da's gelukkig heel makkelijk).


Naar de Tips & TricksMeer weten?

Meer weten over de mogelijkheden van de Highcon? Neem contact op voor de mogelijkheden of advies!