Drukwerk voor sterke merken

ADC Wihabo is dé drukwerkpartner voor sterke merken. Zeker als het gaat om massa-maatwerk: gepersonaliseerd drukwerk op grote schaal. Hiermee maak je jouw merk, product of dienst nóg persoonlijker en orgineler. 

 Een bijzonder, persoonlijk product

Bijzonder drukwerk gewoon mogelijk maken, dat doen we al jaren. Met gepersonaliseerd drukwerk zorg je voor een persoonlijke en unieke klantbeleving van je merk, product of dienst. Een persoonlijke verpakking of persoonlijke wens bijvoorbeeld. Daarmee verras je jouw klant pas écht.

 

Vertel me meer!

 Geen omkijken naar

Jouw klant bestelt en wij doen de rest! Met onze fullservice aanpak verzorgen we de volledige productie, fulfilment en logistiek van jouw gepersonaliseerde product.

 

Via een geautomatiseerd online bestelproces verwerken we de bestelling van jouw klant, drukken we deze in onze digitale drukkerij én zorgen we voor een snelle verzending. Jij hebt er zelf dus geen omkijken naar!  


Michelle Hendriks, marketingmanager bij Tintelingen:

“We zijn eerst digitaal gaan werken. Daarna is het drukproces volledig geautomatiseerd. Steeds met het doel om onze grote oplages nóg efficiënter te produceren. Samen ondernemen, geeft ons een gevoel van rust. ”


Lees de case van Tintelingen
Inspiratie voor het hele team

Een sessie boordevol grafische inspiratie, innovatieve digitale technieken, praktische informatie, heel veel gave voorbeelden. Dat is de wei-sessie van ADC Wihabo! En die rondleiding door de meest complete digitale drukker van het land mag natuurlijk niet ontbreken.


Vraag aan, die wei-sessie!

 

Klanten blijven verrassen

Kom maar op met die nieuwe (verzend)verpakking, te gekke wikkel of persoonlijke envelop! Jouw goede grafische ideeën testen we maar al te graag voor je. Want we weten als geen ander dat je klanten moet blijven verrassen om voorop te blijven lopen. 

 

Samen ondernemen, zo doen we dat!

We bedenken nieuwe grafische concepten voor jouw merk én testen de technische haalbaarheid ervan. Klaar om de markt te veroveren? We verzorgen de volledige productie, fulfilment en logistiek. Daarin zijn we flexibel: onze capaciteit schalen we makkelijk op of af bij acties, seizoensinvloeden of enorme successen. Is de tijd gekomen dat je zelf wil investeren? Dan helpen we bij de inrichting van het volledige proces binnen jouw bedrijf!

 


Henk Jan Beltman van Tony's Chocolonely:


"Vanaf het eerste moment is Wihabo betrokken bij het testen en bijschaven van alle processen die bij de productie en logistiek van de gepersonaliseerde wikkels komen kijken."


Lees de case van Tony's Chocolonely


 


Jouw product nóg persoonlijker

Present your Brand is de fullservice e-commerce tool van ADC Wihabo voor gepersonaliseerd drukwerk. Een uniek totaalconcept waarmee je persoonlijke belevingen kan laten versturen van klant naar klant of bedrijf naar klant: website, printing & handling in één.

 

Meer over Present your Brand

  

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Samen sparren over jouw bijzondere, gepersonaliseerde drukwerk-ideeën?