Tony's Chocolonely individueel verzenden

Wil je jouw gepersonaliseerde Tony's Chocolonely in stijl verzenden? Dat kan! Met de luxe verzendverpakkingen voor één of twee repen verstuur je jouw zelf ontworpen Tony's repen naar één of meerdere adressen in Nederland. 

  

Je eigen reep versturen naar meerdere adressen

Wihabo drukt de door jou gepersonaliseerde wikkels, verpakt de repen én verzendt ze in de leukste geschenkverpakkingen, speciaal ontworpen voor Tony’s Chocolonely. Of het nu gaat om 10 of 10.000 unieke adressen in Nederland!

 

Download de brochure

 

 

Individueel versturen in een (luxe) bubbelenvelop 

Wil je jouw gepersonaliseerde repen individueel versturen? Dan is een bubbelenvelop de meest standaard optie! Een tikkeltje luxer is de luxe shiny envelop, eveneens met bubbels, zodat je reep goed beschermd bij de ontvanger aankomt. 

 

Individueel versturen in een bubbelenvelop

 

 

Tony's Giftbox met 1 of 2 repen

De Tony’s Giftbox is geschikt voor het versturen van één of twee gepersonaliseerde  Tony’s Chocolonely repen. Met standaard ontwerpen waaruit je kan kiezen. Bekijk de video hieronder voor een impressie van de standaard verpakkingen.

 


Voeg een extra boodschap toe

Wil je - naast je gepersonaliseerde reep - een extra boodschap toevoegen aan de bubbelenvelop of de Giftbox? Dat kan! We bieden de optie om een extra kaartje of flyer toe te voegen aan de verzendverpakking. Mail ons voor de mogelijkheden en prijzen!  


 

 

Zo werkt het!

 

Stap 1

Stuur - vóór je bij Tony's Chocolonely de repen gaat bestellen - een mail naar mijntony@wihabo.nl en laat ons weten wat je wensen zijn. Let op: individueel verzenden is alleen mogelijk naar unieke adressen in Nederland.

 

Stap 2

We sturen je een offerte voor de verpakking en het individueel verzenden. Ook ontvang je van ons verdere instructies. 

 

Stap 3

Ga je akkoord met onze offerte? Bestel dan de wikkels en chocolade via Tony's Chocoshop. Mail ons vervolgens het vw-nummer van je bestelling. 

 

 

Zo veel mogelijkheden!

Download de brochure en ontdek alle manieren om jouw gepersonaliseerde Tony's reep individueel te versturen! 

 

Veelgestelde vragen

Kan ik ook Tony's Chocolonely individueel versturen naar adressen in het buitenland?

Dat is niet mogelijk. Het individueel versturen is alleen mogelijk naar adressen binnen Nederland.

 

Ik krijg twee facturen, klopt dat?

Dat klopt, je bestelt de chocoladerepen bij Tony's Chocolonely. Hiervoor ontvang je de factuur vanuit Tony's Chocolonely. Voor de verpakking,  het individueel verzenden en de eventuele extra's ontvang je de factuur van Wihabo.

 

Wat is de levertijd?

Dit is afhankelijk van je wensen. Verstuur je de repen in een bubbelenvelop, dan is de levertijd 3-5 werkdagen. Heb je uitgebreide wensen, reken dan op een levertijd van 5-8 werkdagen. Heb je het sneller nodig? Dan kunnen we altijd kijken wat de mogelijkheden zijn.

 

Wat kost individueel verzenden?

De prijs van de Tony's Giftbox is afhankelijk van jouw wensen (o.a. bedrukking, speciale afwerkingen en het aantal). Stuur een mail naar mijntony@wihabo.nl met daarin jouw wensen en we nemen contact met je op om de mogelijkheden en prijzen te bespreken.

 

Is het mogelijk om een Giftbox in eigen (huis)stijl te maken?

Dat kan! In dit geval krijg je van ons de stansvorm en lever je vervolgens zelf het ontwerp bij ons aan. Wil je dat wij een Giftbox voor je ontwerpen? Ook dat is mogelijk! We brengen graag een offerte voor je uit. 

 

Kan ik de binnenkant van de Giftbox personaliseren?

Ja hoor, de binnenkant van de Giftbox is naar wens te personaliseren met eigen tekst en/of bedrijfslogo. Hiervoor berekenen we extra kosten voor opmaak en personalisatie. Mail ons voor de mogelijkheden!