Tony's Chocolonely individueel verzenden

Wil je jouw gepersonaliseerde Tony's Chocolonely in stijl verzenden? Dat kan! Met de luxe verzendverpakkingen voor één of twee repen verstuur je jouw zelf ontworpen Tony's repen naar één of meerdere adressen in Nederland. 


 

Je eigen reep versturen naar meerdere adressen

ADC Wihabo drukt de door jou gepersonaliseerde wikkels, verpakt de repen én verzendt ze in de leukste geschenkverpakkingen, speciaal ontworpen voor Tony’s Chocolonely. Of het nu gaat om 10 of 10.000 unieke adressen in Nederland!

 

 

 

Individueel versturen in een bubbelenvelop

 

Individueel versturen in een (luxe) bubbelenvelop 

Wil je jouw gepersonaliseerde repen individueel versturen? Dan is een bubbelenvelop de meest standaard optie! Een tikkeltje luxer is de luxe shiny envelop, eveneens met bubbels, zodat je reep goed beschermd bij de ontvanger aankomt. 

 

 

Tony's Giftbox met 1 of 2 repen

De Tony’s Giftbox is geschikt voor het versturen van één of twee gepersonaliseerde  Tony’s Chocolonely repen. Met standaard ontwerpen waaruit je kan kiezen. Bekijk de video hierboven voor een impressie van de standaard verpakkingen. In de brochure vind je alle Giftbox-ontwerpen!  

 

Wil je liever een eigen ontwerp maken? Download dan de template voor 1 reep of 2 repen.

 Template Giftbox 1 reep 

 Template Giftbox 2 repen

 

 

tip van Marjolein:

"Gebruik altijd onze templates voor het aanleveren van je bestanden. Die vind je terug op deze pagina!"

 

Tony's individueel versturen, zo werkt het!

 Stap 1

Vraag - vóór je bij Tony's Chocolonely de repen gaat bestellen - een offerte aan voor de geschenkverpakkingen. Stuur een mail met je wensen naar mijntony@wihabo.nl. Let op: individueel verzenden is alleen mogelijk naar unieke adressen in Nederland. 

 

Stap 2

We sturen je een offerte voor de verpakking en het individueel verzenden. Ga je akkoord met onze offerte? Bestel dan de wikkels en chocolade via Tony's Chocoshop en mail ons vervolgens het vw-nummer van je bestelling.

 

Stap 3

Lever de basisgegevens en de adressenlijst bij ons aan op basis van onze basisbestanden. Klik op de buttons hieronder om beide templates te downloaden. Andere bestanden worden niet geaccepteerd. In overleg bepalen we de verzenddatum van je bestelling.

 

Download de basisgegevens  

 

 Download het adressenbestand 

 

 

Stap 4

Heb je gekozen voor een Giftbox? Kies het design, laat een design op maat ontwerpen of lever zelf een design aan. 

 

Stap 5

De order gaat in productie en wordt op de afgesproken verzenddatum verzonden. 

 


Geschenkverpakkingen voor je
Tony's Chocolonely


Op deze pagina ontdek je alle manieren om jouw gepersonaliseerde Tony's reep individueel te versturen; van witte bubbelenvelop tot luxe Giftbox. Heb je specifieke wensen of wil je een geschenkverpakking op maat (met eigen ontwerp), neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen!


 

Veelgestelde vragen

Kan ik ook Tony's Chocolonely individueel versturen naar adressen in het buitenland?

Dat is niet mogelijk. Het individueel versturen is alleen mogelijk naar adressen binnen Nederland.

 

 

Wat kost individueel verzenden?

De prijs van de Tony's Giftbox is afhankelijk van jouw wensen (o.a. bedrukking, speciale afwerkingen en het aantal). Download de prijsindicatie door op de button hieronder te klikken. Met de prijsindicatie kan je een inschatting maken wat de te verwachten kosten zijn. 

 

 Download de prijsindicatie

 

Vraag altijd een offerte aan voor een bindende prijsopgave via mijntony@wihabo.nl

 

 

Ik krijg twee facturen, klopt dat?

Dat klopt, je bestelt de chocoladerepen bij Tony's Chocolonely. Hiervoor ontvang je de factuur vanuit Tony's Chocolonely. Voor de verpakking,  het individueel verzenden en de eventuele extra's ontvang je de factuur van Wihabo.

 

 

Wat is de levertijd?

De verzenddatum wordt altijd in overleg afgestemd. Verstuur je de repen in een bubbelenvelop, dan is de levertijd 3-5 werkdagen. Heb je uitgebreide wensen of is de oplage groter dan 1000, reken dan op een levertijd van 5-8 werkdagen. Heb je het sneller nodig? Dan kunnen we altijd kijken wat de mogelijkheden zijn.

 

 

Welke gegevens hebben jullie nodig voor het individueel versturen?

Om je bestelling te kunnen verwerken hebben we twee bestanden nodig:

1) De basisgegevens, lever deze aan de hand van dit bestand.

2) De adressenlijst, gebruik hiervoor dit Excel-template. Andere bestanden worden niet geaccepteerd. 

 

 

Is het mogelijk om een Giftbox in eigen (huis)stijl te maken?

Dat kan! Download hiervoor het template van de Giftbox voor 1 reep of het template van de Giftbox voor 2 repen. Lever vervolgens zelf het ontwerp bij ons aan. Wil je dat wij een Giftbox voor je ontwerpen? Ook dat is mogelijk! We brengen graag een offerte voor je uit. 

 

 

Kan ik de binnenkant van de Giftbox personaliseren?

Ja hoor, de binnenkant van de Giftbox is naar wens te personaliseren met eigen tekst en/of bedrijfslogo. Hiervoor berekenen we extra kosten voor opmaak en personalisatie. Mail ons voor de mogelijkheden!  

 

 

Kan ik een extra boodschap toevoegen?

Dat kan! We bieden de optie om - naast je gepersonaliseerde reep - een extra kaartje of flyer toe te voegen aan de bubbelenvelop of Giftbox. Mail ons voor de mogelijkheden en prijzen!  

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het versturen van jouw gepersonaliseerde Tony's Chocolonely? Neem contact met ons op, we helpen je graag!