Een ode aan onze bureaukalenders

Heb je 'm gemist dit jaar, onze befaamde bureaukalender? Na jaren traditiegetrouw bureaukalenders te hebben gemaakt, was het dit jaar tijd voor iets anders. Het gezegde 'uit het oog, uit het hart' gaat echter niet op voor deze zeer geliefde werkplekaccessoire. Daarom hebben we al die gave (en soms ook prijswinnende) exemplaren van de afgelopen 5 jaar op een rij gezet. Een ode aan onze bureaukalenders!

Elke dag anders (2019)

Onze bureaukalender van 2019 was nogal afwisselend. Letterlijk élke dag was anders. Zo begon je elke dag van 2019 met een klein geluksmomentje of grote glimlach. Een kalender waar we - nu nog steeds - erg blij van worden!


Pssst: was je - net als wij - ook zo'n fan van het vrolijke ontwerp van deze bureaukalender? Houd dan onze website de komende tijd goed in de gaten!

 

Eindelijk een naaktkalender (2018)

We begonnen 2018 vol goede voornemens: meer sporten, minder alcohol én meer vitamines. Dat laatste wisten we met dank aan onze 18+ bureaukalender wel héél gemakkelijk vol te houden. De kalender met de toepasselijke naam 'The Naked Fruit' was ons oogappeltje, maar dan zónder schil. In deze editie gaven twaalf modellen zich helemaal bloot in niets verhullende poses. Onder de douche, op het strand én voor de camera. Oelalaaaa!

 

Bijzondere bureaukalender (2017)

2017 was een bijzonder jaar met driehonderdvijfenzestig dagen, elke dag anders dan de ander. Soms eigenaardig, ongewoon of opmerkelijk. En af en toe zelfs buitengewoon, zeldzaam of uniek. Zoals 7 mei, 21 juni of 19 september. Wat die dagen zo bijzonder maakt? Dat ontdekte je in onze bijzondere bureaukalender van 2017.

 

I'm not weird, I'm a limited edition (2016)

In 2016 maakten we 5000 unieke exemplaren van onze bureaukalender. En met uniek bedoelen we ook écht uniek. Met HP SmartStream Mosaic creëerden we op basis van een beperkt aantal originele ontwerpen een groot aantal (honderden, duizenden, miljoenen) verschillende afbeeldingen. Digitaal gedrukt met verschillende soorten speciale inkt: Licht Cyaan en Licht Magenta, Florescent Pink en twee PMS kleuren. De toepassing van foliedruk en een stansvorm maakte de limited edition bureaukalender nóg bijzonderder.

 

Kalender voor aanpakkers (2015)

2015 was het jaar van de aanpakkers! De Wihabo bureaukalender van dat jaar stond er bol van: van de bevlogen aanpakker tot de sportieve aanpakker. Twaalf in totaal, vergezeld met prachtige illustraties. We maakten deze 'kalender voor aanpakkers' samen met Rovers de Ridder en Studio Adam. Een winnende combinatie, want met deze bureaukalender sleepten we bij de Kalenderwedstrijd 2015 de eerste prijs in de wacht!

Je eigen bureaukalender?

Hoe tof is het om een bureaukalender met eigen ontwerp op je (thuis)werkplek te hebben? Kan gewoon! Mail ons maar met je ideëen, dan gaan we aan de slag! 

Meer over: Bureaukalender