Creativiteit komt tot leven tijdens het Highcon VIP Event

Op dinsdag 4 september brachten ruim 40 internationale relaties van Highcon een bezoek aan het Highcon VIP Event bij Wihabo. De hele bijeenkomst stond in het teken van onze Highcon Euclid IIIs: dé machine op het gebied van digitaal rillen en laserstansen.

Het Israëlische bedrijf Highcon, de producent van digitale laserstans- en rilsystemen, had Wihabo als locatie uitgekozen om een VIP Event te organiseren voor haar potentiële relaties. De bijeenkomst had als doel om de mogelijkheden van de Highcon te laten zien en bood de bezoekers een kijkje achter de schermen bij de meest digitale drukkerij van Nederland.

Geen Rudolph zonder Highcon

Naast een tour door het bedrijf en een uitgebreide demo bij de Highcon Euclid IIIs, gaf Marc Fleskens, manager van Tintelingen, een toelichting over de samenwerking met Wihabo. Tintelingen is marktleider in ‘eigen-keuze-kerstgeschenken'. Samen met Wihabo's technisch directeur Joris Bosch vertelde Marc over de toegevoegde waarde van de Highcon aan het productieproces en de uiteindelijke gepersonaliseerde kerstgeschenken, waarvan Wihabo er in een periode van 6 weken jaarlijks 400.000 produceert. Marc: "Onze mailing met rendier Rudolph was zonder de Highcon nooit tot stand gekomen."

"Wanneer je de mogelijkheden kent, kun je eindeloos idee?n bedenken"

De bijeenkomst werd afgesloten met een paneldiscussie, waarvan Ilse Schrauwers de hoofdgast was. Ilse, designer en eigenaar van isontwerp.nl, vertelde hoe de Highcon bijdroeg aan de VET jubileumbundel, een portfolio die zij uitgaf ter ere van het 5-jarig bestaan van haar ontwerpstudio. Ilse: "De jubileumbundel is het resultaat van papierkeuzes, kleurproeven en afwerking. Mogelijk gemaakt door de combinatie van machines, van nieuwe technieken en oude ambachten. En vooral door een grenzeloos enthousiasme bij iedereen die eraan mee heeft gewerkt."


Educatief en inspirerend

Na afloop was Michelle Harel, medewerker Marketing Operations bij Highcon, erg te spreken over de bijeenkomst. "We waarderen het enorm dat Wihabo zijn deuren opent voor Highcon en als een Highcon-gebruiker ervaringen deelt met onze potentiële relaties. Wihabo is echt een uniek bedrijf, met een ontzettend creatieve sfeer. Het evenement was educatief en inspirerend en het gaf ons de mogelijkheid om onze gasten de capaciteiten van de Highcon-technologie te laten zien."

 

michelle harel,
medewerker marketing operations bij highcon:


"We waarderen het enorm dat Wihabo zijn deuren opent voor Highcon en als een Highcon-gebruiker ervaringen deelt met onze potentiële relaties."