Wihabo en Van Lijssel halen mooi bedrag op voor Jasper

Op zaterdag 11 april hebben de 44 wielervrienden van Wihabo en Van Lijssel de Toerversie van de Amstel Gold Race met succes uitgereden. In aanloop van de Toerversie haalden de deelnemers samen een bedrag op voor De Jasper-runners. Ruud Bosch reikte de cheque met veel plezier uit aan Marie-José, moeder van Jasper.

In beweging voor de Jasper-runners 

Begin maart al kwamen collega's van Wihabo in actie voor De Jasper-Runners met Run for KiKa Lentefit. Zij lieten zich sponsoren om binnen 10 dagen 21 kilometer te lopen voor KiKa. En in het bijzonder voor het team van Jasper, het zoontje van collega Marie-José. Hij strijdt op dit moment tegen kanker. De teller van De Jaspers-Runners staat na de sponsoractie op maar liefst € 15.663,49. Daar komt nog een mooi bedrag bij!

Wielervrienden dragen hun steentje bij 

Ook de wielervrienden, bestaande uit 44 collega's en vrienden van Wihabo en Van Lijssel, kwamen in actie voor De Jasper-runners. In aanloop naar de Toerversie van de Amstel Gold Race op 11 april jl. droegen de deelnemers hun steentje bij voor KiKa. Gisteren was het moment daar: Ruud Bosch verraste Marie-José tijdens een meeting met de uitreiking van de cheque namens de wielervrienden. Een wow-momentje voor Marie-José, die namens Jasper (en alle andere kinderen die strijden tegen kinderkanker) de cheque met het mooie bedrag van €1350,- in ontvangst nam.

Marie-José: "We zijn enorm dankbaar dat vele zich hebben ingezet voor Kika. Er is een enorm bedrag opgehaald en er is weer aandacht voor KiKa wat heel belangrijk is. Jasper is enorm trots op zijn team. Iedereen heel erg bedankt, namens Jasper (en zijn hele gezin)."

Alle wielervrienden van Wihabo en Van Lijssel: bedankt voor jullie gulle én sportieve bijdrage!