Certificaten & Kwaliteit van ADC Wihabo

Het bieden van topkwaliteit vinden we bij ADC Wihabo de normaalste zaak van de wereld. Sterker nog: het is ons bestaansrecht. Op al onze afdelingen vindt structureel kwaliteitscontrole plaats. We beschikken over diverse certificaten die onze hoge kwaliteit onderstrepen. Klik op de logo's om de certificaten te bekijken.PSO Trede 3

PSO Trede 3 gecertificeerd

Met de Trede 3 certificering op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) tonen we aan dat we op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met de PSO Trede 3-certificering behoort ADC Wihabo we tot de koplopers op het gebied van socialer en inclusief ondernemen.

 

Lees meer over de PSO-certificering

  

FSC Certificaat Wihabo

FSC® gecertificeerd

Sinds 2010 zijn we FSC®-gecertificeerd in de categorie FSC® Mix; FSC® 100%. We voldoen aan de criteria voor de FSC® Chain of Custody en kunnen garanderen dat het papier dat we toepassen in ons drukwerk afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos. 

 

Click here for the English SKH-FSC®-certificate

 MVO verklaring MVO Wijzer

MVO-verklaring

Dat ADC Wihabo werk maakt van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) blijkt uit deze MVO-verklaring. Hierbij gaat het niet alleen over milieu en arbeidsomstandigheden, maar tevens over ethiek, goed bestuur, transparante communicatie en aandacht voor de omgeving, klanten en toeleveranciers. ARBO RI&E certificaat

ARBO RI&E gecertificeerd

ADC Wihabo is ARBO RI&E (Risico-Inventarisatie en Evaluatie) gecertificeerd. Dit houdt in dat we alle arbeids- en veiligheidsrisico's in kaart hebben gebracht en een plan van aanpak hebben voor het beperken en beheersen van deze risico's. Met dit certificaat laten we zien dat we een veilige en gezonde werkplek bieden voor onze medewerkers. 

 

SCCI ISO 140

ISO 14001 gecertificeerd

Milieuzorg is voor ADC Wihabo een belangrijk speerpunt. De onderkenning van ons interne milieumanagementsysteem met het ISO 14001 certificaat is voor ons van grote waarde. We laten hiermee zien dat ons milieumanagementsysteem aan de internationale norm voldoet én dat we de zorg voor het milieu en transparantie belangrijk vinden.

 

Erkend leerbedrijf

ADC Wihabo is erkend als leerbedrijf in voor verschillende opleidingen en sectoren; Entree (logistiek), ICT, Media en Vormgeving, en Techniek en Procesindustrie. Heb je interesse in een leerbaan bij ADC Wihabo? Neem dan contact op via info@adcwihabo.nl.

 

Kwaliteitsbeheersing 

Kwaliteitsbeheersing loopt als een rode draad door onze werkprocessen heen. Elke stap is controleerbaar, alle kleuren zijn beheersbaar: van proofing tot eindproduct, ongeacht de output of de machine. Voor het controleren van onze kwaliteit stellen we kwaliteitscontrollers aan, die samen met de betrokken orderbegeleiders eindverantwoordelijk zijn voor het geleverde drukwerk. Zo maken we van kwaliteit een gezamenlijk doel.Continue verbetering

Kwaliteit hebben we georganiseerd in een proces van continue verbetering. Van drukwerk en dienstverlening tot en met arbeidsomstandigheden en milieubelasting: de lat ligt daarbij elke dag weer hoger. Ons doel: tevreden klanten, trotse medewerkers en een duurzame en verantwoorde bijdrage aan het maatschappelijk verkeer.


Meer weten?

Wil je meer weten over onze certificaten of de kwaliteitsbeheersing bij ADC Wihabo? Neem contact met ons op!