Kwaliteit

Eigenlijk vinden we het vreemd om een pagina aan ‘Kwaliteit’ te wijden. Het bieden van topkwaliteit vinden we bij Wihabo immers de normaalste zaak van de wereld. Sterker nog: het is ons bestaansrecht.

Continue verbetering
Maar als je ons nog niet kent, begrijpen we dat je graag zekerheid wil. In dat geval is het goed om te weten dat we kwaliteit georganiseerd hebben in een proces van continue verbetering. Van drukwerk en dienstverlening tot en met arbeidsomstandigheden en milieubelasting: de lat ligt daarbij elke dag weer hoger.

Ons doel: tevreden klanten, trotse medewerkers en een duurzame en verantwoorde bijdrage aan het maatschappelijk verkeer.

Kwaliteitszorgsysteem
Kwaliteitsbeheersing loopt als een rode draad door onze werkprocessen heen. Elke stap is controleerbaar, alle kleuren zijn beheersbaar: van proofing tot eindproduct, ongeacht de output of de machine. Hierdoor verwerken we alle drukprocessen ruimschoots binnen de normen van ISO 12647.


Op al onze afdelingen vindt structureel kwaliteitscontrole plaats. Hiervoor stellen we kwaliteitscontrollers aan, die samen met de betrokken orderbegeleiders eindverantwoordelijk zijn voor het geleverde drukwerk. Zo maken we van kwaliteit een gezamenlijk doel.


We beschikken over diverse certificaten die onze hoge kwaliteit onderstrepen:

klik hier voor het SKH-FSC®-certificaat in het Nederlands

- klik hier voor het SKH-FSC®-certificaat in het Engels

of op onderstaande logo's voor de betreffende certificaten